Sain kälyltäni herkullisen ohjeen tahnalle, jota voi tarjota mm. ruissipsien tai palttoonnappejen kanssa (itse laittaisin vaikka uuniperunoillekin!). Kiitos J ohjeesta! Pääsi heti käyttöön juhlaviikonloppunamme osana iltapalaa. Tarjosimme tätä kinkkutahnaa ruissipsien kanssa ja kaikki hullaantuivat siihen niin, että se loppui jopa vähän kesken. Tässä hiukan sovaltamani ohje:
200g valkosipulituorejuustoa
250g laadukasta palvikinkkua pieninä viipaleina
1 punainen paprika
2rkl sinappia
vaja 1 tl mustapippuria
Ja kaikki aineet vain sekaisin ja tarjolle!
Kuulostaa herkulliselta, nam. Pitää joskus kokeilla :D
VastaaPoistaHyvältä kuulostaa, paitsi että tuon valkosipulijuuston korvaisin jollain toisella. :)
VastaaPoistaJohanna: kannattaa ehdottomasti kokeilla!
VastaaPoistaAnonyymi: tuorejuustoksi voi toki vaihtaa suosikkituorejuustonsa :) Jos valkosipulista ei tykkää. Tosin tuo juusto ei mielestäni ole ollenkaan vahvaa ja itseasiassa parikin meidän viikonlopun vieraista "vihaa valkosipulia" ja molemmat ahmivat tätä tahnaa tietämättä että tuorejuusto oli valkosipulituorejuustoa ;)
Kuulostaa sika maukkaalta, pitääpäs kokeilla.
VastaaPoista