maanantai 5. marraskuuta 2012

Perunarieskaa iltapalaksi...





Edellisen päivän perunamuusit jatkojalostuivat iltapalarieskoihin. Erittäin simppeli resepti kuuluu näin:

2,5dl notkeaa perunamuusia
2,5dl jauhoja (laitoin itse hiivaleipä- ja vehnäjauhoja)
1 muna
ripaus suolaa

Sekoita ainekset, taputtele ohuiksi rieskoiksi leivinpaperille. Tästä annoksesta tuli 4 "keskikokoista" rieskaa. Paista 250 kunnes saavat väriä. Herkuttele lämpimänä oikean voin kera.
Ei ole kotitekoisen leivän voittanutta!! Sen tuoksukin jo pelasti tylsähkön marraskuisen illan.

7 kommenttia:

  1. vbvJust samalla ohjeella teen pottumuusin jämästä rieskoja. Ne on tosi hyviä! Eipä se pottumuusi enää seuraavana päivänä hyvälle muuten maistu. :)

    VastaaPoista
  2. :) Tuo onkin toimiva ja yksinkertainen ohje!

    VastaaPoista
  3. aika huvittava yhteensattuma, nimittäin mä tein kans äsken perunarieskoja iltapalaksi ja vieläpä samalla ohjeella ku sä :) Nuo on kyl niin parhaita!!!

    VastaaPoista
  4. :D Taitaakin olla suosittu iltapala muillakin kuin meillä!!

    VastaaPoista
  5. Tänään testasin näitä perunamuusin jämistä ja hyviä oli:)

    Petra Turusta

    VastaaPoista
  6. Mukava kun testasit ja tykkäsit! :)

    VastaaPoista
  7. Tätä oli pakko testata heti ja hyvää oli! Piti tehdä oikein kaksi annosta :P

    VastaaPoista

Arvostan, jos jätät terveisesi <3