Edellisen päivän perunamuusit jatkojalostuivat iltapalarieskoihin. Erittäin simppeli resepti kuuluu näin:
2,5dl notkeaa perunamuusia
2,5dl jauhoja (laitoin itse hiivaleipä- ja vehnäjauhoja)
1 muna
ripaus suolaa
Sekoita ainekset, taputtele ohuiksi rieskoiksi leivinpaperille. Tästä annoksesta tuli 4 "keskikokoista" rieskaa. Paista 250 kunnes saavat väriä. Herkuttele lämpimänä oikean voin kera.
Ei ole kotitekoisen leivän voittanutta!! Sen tuoksukin jo pelasti tylsähkön marraskuisen illan.
vbvJust samalla ohjeella teen pottumuusin jämästä rieskoja. Ne on tosi hyviä! Eipä se pottumuusi enää seuraavana päivänä hyvälle muuten maistu. :)
VastaaPoista:) Tuo onkin toimiva ja yksinkertainen ohje!
VastaaPoistaaika huvittava yhteensattuma, nimittäin mä tein kans äsken perunarieskoja iltapalaksi ja vieläpä samalla ohjeella ku sä :) Nuo on kyl niin parhaita!!!
VastaaPoista:D Taitaakin olla suosittu iltapala muillakin kuin meillä!!
VastaaPoistaTänään testasin näitä perunamuusin jämistä ja hyviä oli:)
VastaaPoistaPetra Turusta
Mukava kun testasit ja tykkäsit! :)
VastaaPoistaTätä oli pakko testata heti ja hyvää oli! Piti tehdä oikein kaksi annosta :P
VastaaPoista