keskiviikko 14. elokuuta 2013

Baguette, per favore!




Iltapalaksi paistoin patonkeja äidiltäni vuosia sitten saamalla reseptillä. Patonkien paistoon oikea patonkipelti on huippu! Tulee kauniin pyöreitä patonkeja pohjasta litteiden sijaan. Ja ihanan rapeita.

6 kommenttia:

  1. Joko patonkipeltejäkin saa kaupasta? Terv. Syrjäkyläläinen

    VastaaPoista
  2. Mullakin on patonkipelti, tosin hankin sen gluteenittomien "sämpylöiden" tekoon. Se taikina kun tuppaa oleen niin löysää niin hyvin saa tuolla pellillä tehtyä, kun sitten pilkkoo valmiina sämpylöiksi. Tais mennä ihan ot, mutta täytyy tehdä joku ilta iltapalaksi näitä :)
    -Hanna

    VastaaPoista
  3. Kuukkelinainen! Mä oon saanut tuon äidiltä lahjaksi joskus kymmenen vuotta sitten :D .

    Hanna, Totta! Toimii hyvin löysällekin taikinalle.

    VastaaPoista
  4. nam, näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää, täytyy varmaan käydä ostamassa patonkipelti!

    VastaaPoista
  6. Ruut, niin ne oli! :)
    Suklaapanda, teepä se!! Tulee kauniimmat ja rapeammat patongit.

    VastaaPoista

Arvostan, jos jätät terveisesi <3