Vaaleanpunainen Nonparelli-blogista otin reseptin tähän juustokakkuun. Ihan hyvää oli ja nätti kakku tuli, mutta harmittavan vähän tuo kondensoidusta maidosta keitetty toffee siellä juustokakkumassassa kuitenkaan maistuu. Taidan pitäytyä vanhassa reseptissäni, joka on täysin sama kuin tämä, mutta kondensoidun maidon tilalla on 200g valkosuklaata sulatettuna! Niin se oli vielä tästäkin parempaa! :) Tämä oli meidän viime sunnuntain päiväkahvikakku. Kiitos vieraille käynnistä!
Onpa kaunis kakku ja varmasti niin maukas :)
VastaaPoistaKiva että kokeilit ohjettani!:) Pitää minunkin testata valkosuklaalla joskus!:) Varmasti tosi hyvää!:)
VastaaPoistaKiitos ja oli, nape :) .
VastaaPoistavaaleanpunainen nonparelli, kiitos kommentista ja ihanasta blogista!! :)
Kylläpä se vain piristää, kun saa vähän muutella blogin ulkoasua! Tykkään!! Ja iiiiihana kakku!
VastaaPoistaHyvätää uus ulkonäkö! Ja kakku on aika nams!
VastaaPoista