Uusi koristeluvinkki
porkkanakakulle! Sen lisäksi että näyttävät hyvältä, rusinat ja suklaa passasivat ihan täydellisen hyvin porkkanakakun makuun. En taida enää tehdä porkkanakakkua ilman suklaarusinoita! :)
Loppuviikoksi luvattuja helteitä odotellessa....
No nam!
VastaaPoistaMillaisella ohjeella teet porkkanakakun?
Klikkaa tuota ekaa "porkkanakakku"-sanaa, siellä takana on resepti jolla nykyisin aina teen. Laitan kuorrutetta myös väliin, ihan superhyvää on!
VastaaPoistaPaistetaanko kakku uunin ala- vai keskitasolla??
VastaaPoistaMä olen paistanut vähän keskitasoa alempana. :)
VastaaPoistaTuli oikein sellanen olo että ois pakko saada heti maistaa tuollaista kakkua! Varmasti hyvää! :)
VastaaPoistaEini, niinpä! Ja sun blogin suklaamuffinin koristeluista sain idean tämän kakun koristeluun, ihan tuuria oli se, että rusinat passaskin makuun niin hyvin:) !
VastaaPoistaKiva! :) Täytyy kyllä ehdottomasti minunkin joskus kokeilla tuota.
VastaaPoistaaivan ihana kakku
VastaaPoistatoi oli niin hyvää
aivan ihana kakku
VastaaPoistatoi oli niin hyvää
aivan ihana kakku
VastaaPoistatoi oli tosi hyvää