tiistai 13. toukokuuta 2014

Porkkanakakkua suklaarusinoilla!




Uusi koristeluvinkki porkkanakakulle! Sen lisäksi että näyttävät hyvältä, rusinat ja suklaa passasivat ihan täydellisen hyvin porkkanakakun makuun. En taida enää tehdä porkkanakakkua ilman suklaarusinoita! :)



Loppuviikoksi luvattuja helteitä odotellessa....

10 kommenttia:

  1. No nam!
    Millaisella ohjeella teet porkkanakakun?

    VastaaPoista
  2. Klikkaa tuota ekaa "porkkanakakku"-sanaa, siellä takana on resepti jolla nykyisin aina teen. Laitan kuorrutetta myös väliin, ihan superhyvää on!

    VastaaPoista
  3. Paistetaanko kakku uunin ala- vai keskitasolla??

    VastaaPoista
  4. Mä olen paistanut vähän keskitasoa alempana. :)

    VastaaPoista
  5. Tuli oikein sellanen olo että ois pakko saada heti maistaa tuollaista kakkua! Varmasti hyvää! :)

    VastaaPoista
  6. Eini, niinpä! Ja sun blogin suklaamuffinin koristeluista sain idean tämän kakun koristeluun, ihan tuuria oli se, että rusinat passaskin makuun niin hyvin:) !

    VastaaPoista
  7. Kiva! :) Täytyy kyllä ehdottomasti minunkin joskus kokeilla tuota.

    VastaaPoista
  8. aivan ihana kakku
    toi oli niin hyvää

    VastaaPoista
  9. aivan ihana kakku
    toi oli niin hyvää

    VastaaPoista
  10. aivan ihana kakku
    toi oli tosi hyvää

    VastaaPoista

Arvostan, jos jätät terveisesi <3