maanantai 14. toukokuuta 2012

Halloumi-pähkinäsalaatti



Halloumijuusto on yksi rakkauksistani *syrän* . Ruskistan sen pannulla rapeaksi molemmin puolin ja nautin lihan ja salaatin tai pelkän salaatin kanssa. Tällaisen salaatin tein perjantain tyttöjeniltaan.

4 eri salaattilajia
paljon rypäleitä
paljon kirsikkatomaatteja
1ps rainbown pähkinäsekoitusta (cashew, maapähkinä, chilipähkinä ja manteli)
1pkt rainbown halloumia, viipaloituna, ruskistettuna ja kuutioituna


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin hyvältä, tää ohje lähtee heti pian kokeiluun!!!

    Terveisin ohjeitasi bongaileva ja kokeileva

    Petra

    VastaaPoista
  2. Kiva! Sitä varten näitä suosikkejani tänne näpyttelen, että jos joku tarttee uusia ohjeita kokeiluun!:)

    Tervetuloa uudestaankin lukemaan!

    VastaaPoista

Arvostan, jos jätät terveisesi <3