perjantai 19. marraskuuta 2010

Joululahjoja, osa 1

Siihen asti kunnes saan ladattua koneelleni kuvat kamerasta, höpisen teille tällaisia jonninjoutavia :). Ensimmäinen joululahjahankinta on tehty! Nuorimmainen, puolitoistavuotias, saa potkuauton, joka on äidinkin mieleen:Meillä oli joskus muovinen samalla periaattella toimiva, joka ei kestänyt edes pojalta toiselle. Tuota autoa markkinoidaan sanoilla "kestää sukupolvelta toiselle", aika lupaavaa, eikö? Ja kestää myös katsetta. Sattumalta passaa myös sisustukseenkin, kun mustan ja valkoisen lisäksi meillä on tehostettu keltaisella, violetilla ja turkoosilla.

Joululahjoja meillä on tapana hankkia muutenkin vain periaatteella "yksi laadukas lahja per lapsi", sen sijaan, että ostettaisi useita paketteja sitä ja tätä. Isot pojat saavat kai pleikkarin, kun ovat sitä jo monta vuotta jaksaneet odottaa ja toivoa. Kysyjille, mummeille ja kummeille taidetaan mainita vain pikkulegojen ja dublojen tarpeesta, koska niitä ei ole koskaan liikaa ja eniten niillä leikitäänkin. Kaikki kolme poikasta rakastavat rakenteluleikkejä.

Joko teillä on lahjahankinnat aloitettu, vai joko kaikki on hankittu? ;)

7 kommenttia:

elllu kirjoitti...

Hieno menopeli! :)
Mä oon ostanut jo muutaman lahjan. Tänävuonna ostetaan varmaan TOIVElelu ja kirja+yöppäri jokaiselle. Keskimmäiselle on ostettu duplon asuntovaunuilu-setti ja kuopukselle se höpö höpö hamsteri. :) Esikoinen tulee saamaan talutettavan koiran. Hyvässä alussa on lahjojen hankinta.
Mitään isoa yhteistä juttua ei varmaan tänävuonna osteta, ellei jotain siperkivaa tule mieleen. =)

Eve kirjoitti...

Elllu, meillä on molemmat isot pojat toivoneet myös talutettavaa ja haukkuvaa koiraa. Ajattelin, että jos löydän jostakin tarpeeksi kivan ja tarpeeksi edullisen, niin ostan ne noille!

Anonyymi kirjoitti...

alkutaipaleella lahjojen hankkiminen...kiva kun vilkuilin blogiasi ja katoin että onko se kokonaan lopeteet niin täällähän taas olet...
pitäis antaa lasten kirjoittaa pukille, niin näkis heidän toiveet, jotain on jo tiedossa. tänään sanoinkin lapsille että eikös se meidän uusi talo riitä lahjaksi..."eiii kuului jokaisen suusta...
päivi

Suvi kirjoitti...

Brio on paitsi ekologinen niin myös juurikin kestävä hankinta :) Tykkään!

Täällä ei ole yhtään vielä mietitty lahjoja. Apua. Toiveena olisi varmaan juuri puhuva koira Nidalla ja Noel nyt ei osaa oikein toiveitaan kertoa... :D Saa nähdä, saa nähdä!

Satu kirjoitti...

Mä oon tuota itsekin kuolaillut. Nyt taitaa kyllä tulla vaan Puppy, sitten lisäksi parit yökkärit alesta.

Heini kirjoitti...

Onpas komea potkuauto! meillä oli juurkin sellainen muoviversio ja se tosiaan hajosi kyllä aika totaalisesti käytössä :/

Lasten lahjat alkavat olla aika hyvin hankittuna. Isot toivovat legoja ja pienin Brion junarataan lisää osia/junia, joten niitä sitten. Lisäksi kullekin yksi kirja. Ollaan myös pyritty pitämään omat lahjahankinnat aika minimissä, koska paketteja satelee kuitenkin niin monesta paikasta enkä tahtoisi että lapset saisivat niin älyttömän määrän tavaraa, ettei "mikään enää tunnu miltään". Toiveajattelua ehkä, kun sitä krääsää vaan tuppaa kertymään nurkkiin vaikka kuinka yrittää säännöstellä.

San kirjoitti...

Tuo on ihana. Tulisi meille, jos olisi enemmän tilaa taikka vähemmän isoja juttuja.

Tänä vuonna jokainen saa jonkun puulelun. Tosin ainakin yksi muovijuttu tulossa. Hamsterille lisäosa, ääh :(

Keskimmäiselle olisi helppo ostaa, mutta vanhimmalle ja nuorimmalle on vaikea keksiä mitää.