perjantai 10. joulukuuta 2010

Jotain vanhaaOlen aina tykännyt minimalisisesta tyylistä, uudesta, graafisesta, mustasta, valkoisesta ja tehosteväreistä. Vanhemmiltani jäi ylimääräiseksi tällainen hauska vanha pöytä, mistä lie aikoinaan haalineet ja päätin ottaa riskin ja kokeilla, miltä hituinen vanhaa meidän kodissa näyttäisi! Tuohan se tietynlaista luonnetta kuitenkin! Tämä pöytä päätyy varmaankin joskus tuonne vielä rakennusvaiheessa olevaan vierashuoneeseen, mutta nyt siihen asti sen paikkana on minun ja mieheni makuuhuone. Tarkemmin sanoen tavallaan meidän sängyn jalkopää, jos haluatte jotain käsitystä tavaroiden järjestyksestä huoneessa.
Mitä te olette mieltä? Näyttääkö pöytä siltä, kuin olisi eksynyt ihan väärään taloon?

6 kommenttia:

Sinituuli kirjoitti...

No jos päädyt, että on, niin arjoa mulle, niin ostan pois;)

Heljä kirjoitti...

sopii loistavasti! Mäki voin sen ottaa, jos sua se ahdistaa!

Esmeralda kirjoitti...

Mielestäni sopii todella hyvin. Moderni ja uusi sisustus kaipaa usein pientä ripausta vanhaa tuomaan särmää! Tuo sopivan kontrastin. :)

Hyvää viikonloppua teille!

Eve kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta, kyllä mä taidan tuon pöydän kuitenkin pitää ;) Tosin lupasin vanhemmillenikin, että jos en tykkää, niin palautan heille. Ilmaseksi kun kuitenkin sen heiltä sain.

Eloise kirjoitti...

Ehdottomasti ei ole väärässä taloudessa :). Ja hyvin sopii tuo lumisadepallokin pöydän päälle, katselin mm. tuollaisia Stokkalla keskiviikkona... Niistä tulee niin lapsuus mieleen. Varmaan miehellenikin, sillä hoksasimme nauraen, että olimme kokeilleet jokaista lumisadepalloa ja soittorasiaa, mitä pöydällä oli esillä... Siinä kaksi aikuista taisi palata lapsuusaikoihin ihan noin vain ;).

Helena kirjoitti...

Ehdottomasti sopii munkin mielestä. Paitsi, että mun on helppo puhua kun satun pitämään siitä, että historia puhuu kodissa uuden ja minimalistisen tavaran kanssa. Hieno koti teillä!