torstai 25. elokuuta 2011

Keittiön seinälle....

Yksi niistä harvoista paikoista mitä kodissamme EI remontoitu, on keittiömme. Sen edelliset asukkaat olivat remontoineet juuri ennen muuttoamme, joten emme viitsineet uutta keittiötä alkaa purkamaan, vaikkei se ehkä ole ihan täsmälleen sellainen jonka itse valitsisin. Ihan kaunis se kuitenkin on: maitolasia, terästä, tammea, rosteria. Keittiössä minua on pitkään vaivannut tyhjä seinä, joka on selkeästi kaivannut jotain piristävää. Kaikki vaihtoehdot on mietitty: liitutauluseinästä avohyllyihin ja lepotuoliin. Joku taannoinen sisustuslehden idea iski vihdoin! Leivontaintoilijalle kauniita kakkuvuokia seinälle! Kaunein on muisto jo edesmenneeltä isoäidiltäni, sitä en raskinut maalata. Muut vuoat ovat kirppislöytöjä ja niistä kolme sai kiiltävän keltaisen maalin pintaansa. Auringon muistolle.
(Tosin aurinko on hellinnyt meitä eilen ja tänään aivan ylenpalttisesti! Jatkukoon kesä!!)

10 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Näyttää just hyvältä!! Sä oot kyllä aika hyvä sisustamaan ystävä hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

Siis miten hyvä idea, nuo kakkuvuoat näyttää kyllä niin herkullisislta että. T.S

Tiina kirjoitti...

Loistava idea! Sinulla on silmää.

Anskuli kirjoitti...

hyvä idea, kivan näköinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Aikas hieno, erikoinen, ei ihan heti tule joka keittiössä vastaan. (paitti tän jälkeen voi tietty alkaa ilmestymään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosta tuli kyl siisti. Oikein pirtsakka!

Kooka

Eve kirjoitti...

Oi, kiiiiitos kehuista! Mä innostuin tuosta ideasta kun siihen törmäsin ja rakastuin noihin keltaisiin vuokiin maalatessani. Kuitenkin ehdin siinä ripustellessa muutaman kerran epäilläkin, että onkohan tuossa mitään järkeä! :D No teos kaikenkaikkiaan oli edullinen ja kunhan kyllästyn, keltaiset vuoat voi toimittaa vaikka tarjoilukulhoja karamelleille tai muuta kivaa!

Makea maa kirjoitti...

Siis wau mikä idea! Meilläkin olisi keittiössä joutilasta seinätilaa. Suostuiskohan mies?! :D

Eve kirjoitti...

Meillä mies lähinnä tuskaili tuon kiinnityksen kanssa. Ei meinattu keksiä mitään millä sais nuo seinään. Nyt ne on sinitarralla (!!), mutta tarkoitus olis ostaa sellaista superteippiä rautakaupasta ja kiinnittää pienillä paloilla sitä nuo seinään. Nimittäin tuo pienin ei meinaa pysyä sinitarralla paikoillaan, tarttumapintaa on niin vähän!

Jutta kirjoitti...

Ihana idea ja toteutus!!
Kiva huomata, että joku muukin tykkää keltaisesta. Mä rrrrakastan sitä <3 Voisit tulla meillekin sisustamaan =D