maanantai 3. lokakuuta 2011

parin vuoden etsinnän tulos


Täältä blogista on turha tulla hakemaan kovin syvällistä pohdintaa. Tänne jaetaan pieniä ilonaiheita, kuten nämä saappaat, jotka vihdoin kahden vuoden etsimisen jälkeen löysin. Nahkaiset, klassiset, mustat saappaat. Ei mitään kikkailuja, tarkoitus pitää näitä vielä kymmenen talvenkin jälkeen. Toivotaan, ettei Elloksen laatu petä mua! :)

Meillä on satanut koko päivän vettä! Kyllä näiden syysmyrskyjen keskellä tartteekin ilonaiheita jos toisiakin, jaksaakseen. Nämä saappaat ovat ilahduttaneet minua jo parin viikon ajan. Kuuntelin tänään levyllisen joulumusiikkia, lokakuun alkamisen kunniaksi! Sekin toi hyvää mieltä. Esikoinen askarteli paperista shakkilaudan nappeineen, yhteiset pelihetketkin toivat hauskuutta tälle päivälle. Aamupäivä vietettiin seurakunnan perhekerhossa ystäviä tapaillen. Kyllä elämässä on monenlaista hyvää!

6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Upeet! Nykyään onkin vaikee löytää ihan nahkakenkiä ja varsinkin sellaisia jotka kestää ajan hampaankin !
Voi ei, tänään on joulu ollu moneen otteeseen mielessä ,pitäsköhän kaivella joulumusiikkia esiin ;D

Annika kirjoitti...

Kauniit klassisen näköiset saappaat!
Niin ja just siks tykkään sun blogista kun tekstit ei ole sellaisia syvällisiä runoiluja jotka menee yli hilseen :)

Eve kirjoitti...

Kiitos kommentista Riitta! Ei kun joululaulut esiin vain ;) Mä piilotin ne vielä pariksi viikkoa!

Frisco, KIITOS!!! Kiva, kun tällaisista ihan arkisistakin blogeista tykätään. En ehdi filosofoimaan tänne mitään kovin fiksua :)) Tykkään jakaa toisille omia ilonaiheita ja kivoja reseptejä. Mukavaa, jos tykkäät simppelistä tyylistäni.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköset saappaat!
Kiva tietää että mä en oo ainut joka on jo kuunnellu joululauluja! niitä jotka ei ole oikeesti kovin jouluisia mutta joululvyjä kuitenkin. :)

jenny

Heini kirjoitti...

Ihanat saappaat! mulla on etsinnässä mustat nahkasaappaat myös tällä hetkellä, kun pitkään palvelleet ovat kulahtaneet auttamattomasti. Viime vuonna löysin ruskeat saappaat, mustia oikeanlaisia ei vaan tahdo vastaan tulla :/ tuntuu että joka paikka tursuaa keinonahkasaappaita...

Aino kirjoitti...

minäkin löysin omat monta vuotta etsimäni pelkistetyt, melko matalalla korolla varustetut mustat nahkasaappaat, joissa ei ole mitään ylimääräistä. Täydelliset tämmöisen hameihmisen jalassa, mutta ei niin ilonaihe lompakolle (250 euroa) .. eihän (?) hinnalla niin väliä, kun kerrankin löytää jotakin kauan etsimäänsä :)