keskiviikko 11. tammikuuta 2012

10 vaipatonta päivää!


Nuorimmaisemme, 2,5v, on ollut ilman vaippaa nyt 10 päivää! Innostuneena tästä Nooan ystävän saavutuksesta , mekin lupasimme Nooalle lelun palkinnoksi vaipattomuudesta, koska Nooa tosiaan näytti hallitsevan homman muttei laiskuuttaan jaksanut potalle asti mennä. Kivempi tehdä tarpeet vaippaan sohvalla akkaria lukiessa ;)
No tuon ystävänsä kuvan nähdessään neropattimme vain totesi, että "no, onneks mulla on jo tuollainen mopo, niin mä voin edelleen pissata vaippaan". Heh!! Lupasimme kuitenkin, että lelu voisi olla jotain ihan muuta kuin se mopo, joka sitten motivoi vihdoin tsemppaamaan. Eilen oli lelukaupan vuoro sitten vihdoin ja valinta pitkän pohdinnan jälkeen oli tällainen pieni keyboard/piano/mikä lie. Oi että me ollaaan ylpeitä reippaasta pojastamme! Ihanaa myös olla vaipaton talo ensimmäistä kertaa vaja 7 vuoteen!
(Tuohon pianon pimputukseen ja valmislaulujen renkutukseen menee vain AIVAN pian hermot)

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Meilläkin soi parhaillaan taustalla lelupiao ♥

Onnittelut vaipattomuudesta!

Heljä kirjoitti...

Hienoa!!! Tais saada Nooa innostuksen myös uutena vuotena, kun siellä jo innostui pöntölle. Ja arvaa, sun kummitypy on kateudesta vihreänä tuosta pianosta!!

Elina kirjoitti...

vautsivau! meillä vielä 2,5v ja 3,9v yövaipat on... ilman ei voi olla... :D

Annika kirjoitti...

Onnea pojalle hienosta saavutuksesta!
Mun tyttö oppi kesällä kuivaksi ja voi että miten ihanaa oli roudata vaipparoskis pois ja ottaa vaippakaappi muuhun käyttöön!