torstai 16. helmikuuta 2012

Vanhoja lastenjuhlia

Löysin jostakin vanhoista facebookin kuvakansioista kuvia meidän poikien teemasynttäreiltä vuosien takaa. Ajattelin postata pari kuvaa näistä jalkapallo- ja merirosvoteemaisista synttäreistä ihan siksi, että usein ainakin itse googlailen vinkkejä lasten teemasynttäreille, ehkäpä näistäkin joku saa vinkkiä omiin lastenkutsuihinsa.

Ja synttärikausi meidän perheessä starttaa muutenkin maaliskuussa, kohta viisivuotiaan toiveen mukaan angrybirds synttäreinä. Siinäpä äidille taas pähkäiltävää, miten ne toteuttamaan. Ei muuta kuin kuuklailemaan :) .


Merirosvojuhlat esikoisen 5v-synttäreilläJalkapalloteemalla esikoisen 4v-synttäreillä


6 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Onpa nähty vaivaa! Oon alkanu miettiä, että oiskohan meiänki pitäny pitää synttäreitä joskus??? Me ei olla koskaan kenellekään kuudesta lapsesta järkätty synttäreitä, ei koskaan kutsuttu kummeja synttäreille. Tietty ollaan lasta muistettu syntymäpäivinä ja syöty jotain extraherkkua, mutta ei muuta. Nyt koululaiset järjestää omia kaverisynttäreitään (tytöt, tääl pojat ei), mut sillonki meil on sipsi-limu-jätskilinja. Mukava noita blogien synttärikuvia on aina ihastella!

hennis kirjoitti...

Ihania kuvia, loistavia ideoita, kiitos tsiljoonasti! Näistä varmasti inspiroidutaan seuraaville synttäreille. :)

Wenla kirjoitti...

Ihania herkkuja !
Just kirjoittelin merirosvoaiheiset synttärikutsut ja oon alkanut pohtia aiheeseen sopivia tarjottavia...joten KIITOS erittäin paljon tästä postauksesta!! Ehkäpä jotain noista on meidänkin synttäripöydässa.

Eve kirjoitti...

Kuukkeli: Se on kuule sitten sellainen kierre, että kun kerran järkkäät, ei niitä voi enää lopettaakaan järkkäämästä! :D Kahdesta syystä tosin: ekaksikin lapset osaa jo odottaa teemasynttäreitä, kakkujakin alkavat kuvagooglaamaan puoli vuotta ennen synttäreitä! Ja toisekseen, mä itsekin tykkään eniten järjestää just lastenjuhlia. Ihania ja ikimuistoisia synttäreitä saa toki vähemmälläkin vaivalla ja omalla perheelläkin, lapset usein muutenkin syö mielummin jätskiä kuin kakkua, jos on mistä valita.

Hennis: Kiitos ja kiva jos pystyin olemaan hyödyksi!!

Wanilja: sattu sitten hyvään aikaan! Kaupassa on valmiinakin kaikkea hauskaa meriaiheista, tuossa näyttäis olevan maljakossa niitä pieniä kalan mallisia suolakeksejä ja myös makeana pieniä merirosvokeksejä. Niillä on helppo täydentää teeman tarjottavia! Tiimarista löysin silloin nuo miekan malliset coctailtikut lihapullia varten, ne oli lasten mielestä parasta noilla juhlilla!!
Hauskoja juhlia teille kans!!

Petra kirjoitti...

Ciao!
Valkoinen Harmaja. -blogissa oli juurikin kyseiset synttärit Bihaiset Linnut teemalla,,,
Eikun kurkkimaan :)

Petra kirjoitti...

Siis APUA APUA
mitä kirjoituserheitä!!! Täällä oleskellessa kai taantuu,,,