torstai 24. tammikuuta 2013

Leikki on lasten työtä!

Lapsilla on ollut tällä viikolla hämmästyttävän hyviä leikkejä, aamusta iltaan. Ei ollenkaan "mitä me tehtäis?"-narinaa. Toinen makkari on saanut melkein joka päivä uuden majan peitoista, tyynyistä ja kirjoista, toinen makkari on täyttynyt mitä hienommista pikkulegorakennelmista. Eläimetkin ovat päässeet leikkeihin mukaan. Sisko ei enää suostu viettämään aikaa ilman veljiään ja osaa muuten jo loukkaantua verisesti, kun pikkulegomakkarin ovi sulkeutuu nenänsä edestä. Muihin leikkeihin veljet onneksi ottavat siskon innolla mukaan! On erilaista olla vauva perheen vanhimpana ja vauva monen isosisaruksen jälkeen. Huomiota ja virikettä tulee ihan valtavasti ihan koko ajan, eikä siihen edes tartteta äitiä jatkuvasti.

Pojat halusivat pitää tänään vapaapäivän kerhostakin, kun jäi illalla niin hyvä leikki kesken. On luvattu taas kaunista pakkaspäivää, ehkäpä suunnataan vähän kävelylle!5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, tuota aikaa odotan, että lapset (2v tyttö ja poikavauva) leikkisivät ja viihtyisivät yhdessä. Äiti saisi tehdä jotain muutakin kuin jatkuvasti leikittää, viihdyttää... sillä vaikka leikki on lasten työtä, niin aikuisilla sitä muuta työtä on aika paljon.
En usein jätä kommenttia, mutta seuraan. Kiva arkinen postaus :)

Eve kirjoitti...

Kiitos kommentista! Pian se vauva sieltä kasvaa ja yhteisiä leikkejä alkaa löytyä. Tosissaan helpottaa, kun ei noista kukaan oikein pyydä tai halua äitiä leikkikavereiksi, sisarukset on kyllä niin suuri lahja <3

Anonyymi kirjoitti...

Teiän tyttö on tosi nätti! :)

Nape kirjoitti...

No onpas siellä keksitty kivoja leikkejä:)
Se nätti vaihtari-liivarimekko muuten tuli jo postista, kiitos! Se on ihana.
Piti heti ilmoittaa sulle ja kiittää myös siitä hienosta kortista, mutta kyllä on niin harvapää mulla nykysin, että oikeen välillä hävettää tämä!

Eve kirjoitti...

Kiitos, anonyymi, hän on <3
Nape, hyvä että tykkäsit! :)