torstai 1. elokuuta 2013

Elokuu
Heinäkuussa kokonaiset kaksi postausta! :D Tekis kyllä mieli ostaa toinen kamera taloon, kun tuo meidän ainokainen on muuttanut ihan raksalle vain ja tuntuu tylsältä postailla ilman kuvia. Mun kännykän kuvalaatu on sitten vähän onneton, mutta laitan nyt edes yhden kuvan tältä päivältä näkösälle. Lähdettiin uhmaamaan sadetta ja Helsinkipäivää viettämään lasten kanssa. Oikeasti ei ollut kovin kylmä, mutta oli laitettava sateenpitävät takit päälle, ettei ihan oltu läpimärkiä. Kuva näyttää hyvinkin syksyiseltä, vaikka minä en vielä suostu jättämään kesää! Meidän nuorimmalla pojalla tuli tänään itku, kun kerroin että nyt on elokuu ja nuorin kuuli vanhimman toteavan siihen, että "kesä on siis loppumassa". Me oltais koko perhe niin kesäihmisiä, enkä ihan oikeasti oikein halua ajatella sitä syksyn pimeyttä, joka kohta laskeutuu tänne puoleksi vuodeksi.
Koitan nyt kovasti suunnata ajatukset sen pimeyden sijaan meidän raksaan, sinne on nimittäin nousemassa ihanan valoisa uusi koti! Talopaketti saapuu ens maanantaina, eli ihan pian! Sitten päästään jatkamaan itse sisähommia. Hyvässä vauhdissa ollaan ja jossakin vaiheessa talvea olisi sitten tarkoitus muuttaa.
Ens viikon lauantaina vietetään siskoni häitä, joten ensi viikko tulee olemaan monella tapaa tosi tosi jännittävä ja ihana. Katselin tuossa taaksepäin blogia viime elokuuhun ja silloin meni naimisiin minun pikkuveljeni. Ja jos oikein muistan, sitä edellisessä elokuussa meni naimisiin isoveljeni! :D Elokuu taitaa olla meidän perheessä oikea rakkauden kuukausi.
Häistä kyllä yritän postailla kuviakin sitten ensi viikon jälkeen. Olen lupautunut leipomaan häihin monenlaista, luvassa ainakin tositosi suklaista, liukuvärjättyä kermaa, valkosuklaata, vadelmaa, lakkaa ja muuta herkullista. Ja yksi äärettömän kaunis morsian ja tosi komea sulhanen, tietysti.
Itse pukeudun mintunvihreään. Ehkä uudesta ihanasta mekostakin tulee kuvaa sitten myöhemmin.

Mutta näihin kuulumisiin, toivottavasti elokuusta on enemmän postattavaa kuin kaksi kertaa.

P.S. Ostettiin se betonipöytä!!

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Kesäterveisiä teillepäin, olisipa elokuu vielä kesänlainen ja lämmin, vaikka tuleekin kuvioihin kouluaamut.
Raksa on mielenkiintoista aikaa, vie onneksi tilaa syksyn pimeydeltä. olis kiva nähä kuvaa sieltä...
Teidän perheessä ollaan vielä nuoria, kun saadaan viettää häitä. parhaita juhlia ristiäisten kanssa.

suvi kirjoitti...

Niin,häitä on aina ihana juhlia:)Meillä ne on jo ohi,samoin alkaa ristiäisetkin olla harvinaisia juhlia,mutta nyt on rippi-juhlien aikaa,joka kesä joku serkuksista :D
Voimia raksailuun!

Eve kirjoitti...

Päivi! Kiitos kivoista terveisistä! :) Siskoni onkin meidän perheen vauva, tosin yksi naimaton löytyy vielä perheestä tämänkin jälkeen, toistaiseksi.
Ristiäiset on kyllä häiden ohella kauneimpia juhlia!
Mies oli sitä mieltä, ettei julkaistaisi talon kuvia täällä blogissa. Ehkä saan taivuteltua sen edes johonkin kuvaan tässä jossakin vaiheessa ;) .

Suvi, niin se aika menee! Meilläkin ystäväpiirissä häät ovat jo loppuneet, mutta rippijuhlat eivät varsinaisesti ole vielä alkaneet. Nyt mennään jotain siitä väliltä-aikaa! :)
Kiitos tsempeistä!

Annika kirjoitti...

Ihan epäreilua miten nopeasti se kesä hujahtaa. :/ Itse olen syksyihminen ehkä siksi että olen syntynyt syksyllä mutta silti tykkäisin että kesä kestäisi pidempään!
Ihana kun pääsette hääjuhlia viettämään. Meidän piirit on niin pienet että olen ollut kaksissa häissä aikuisiällä. :o

Ja joo, osta se kamera. ;)