perjantai 24. heinäkuuta 2015

Kesätaukoa ja -salaattia

Hups! Tuntuupa hassulta ihan yhtäkkiä kadota täältä ja sitten ihan yhtä yhtäkkiä palata takaisin!
Kävi nimitäin niin, että keväällä tietokoneeni irtisanoi sopimuksensa ja sitten tulikin kesä, aloin tehdä talvea enemmän töitä ja vapaa-aika meni sitten muissa harrasteissa niin, että en ollenkaan nähnyt tarpeelliseksi ostaa uutta tietokonetta. Pikku hiljaa kuitenkin tarve kasvoi isommaksi ja itseasiassa alkoi oikein ärsyttää, että tämä blogikin makaa täällä päivittämättömänä ja kännykkä täyttyy ruokakuvista ja resepteistä. Mihin niitä oikein pistäisi jos ei tänne? Täältä niitä itsekin aina haen sitten uusiokäyttöön.
Tänään sitten vihdoin kävin ostamassa uuden koneen ja iltalenkin jälkeen latasin tänne uuteen koneeseen kaikki 500 kesän aikana otettua valokuvaa. Jostakin päästä voisin alkaa niitä tänne blogiinkin purkamaan. Kävi muuten niinkin, että olen tässä pari päivää harmitellut, että tämä kesä on jotenkin lipunut ohi töitä tehdessä ja vapaapäivinä sadetta pidellessä tai kotitöitä tehdessä, mutta nyt kun noita viittäsataa kesäkuvaa katsoin, niin tajusi että ollaanhan me tehty nyt kesällä vaikka mitä hauskaa! Onni siis nuo kuvat, joskus ne palauttaa mieleen kiireessä unohtuneita ikimuistoisia hetkiäkin.Tämän kesän suosikkisalaattini resepti tulee kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä:

Grillattua kananrintaa, hyvin maustettuna
Halloumjuustoa ruskistettuna
Tuoreita mansikoita
Jääsalaattia ja babypinaattia
Cashewpähkinöitä

Mansikat ja halloumi ovat muuten ihan täydellinen match! Suolaisen ja makean, mehukkaan ja rapean yhdistelmä. Kokeilkaa!

Ei kommentteja: