maanantai 17. elokuuta 2015

Kesä kuvina

Aina toisinaan kysellään, että kertoisin pitkästä aikaa kuulumisia reseptien lomaan. Olen ollut vähä laiska näissä ja merkkaillut lähinnä vain ylös onnistuneet reseptit omaksi ja teidän iloksi ja julkaissut muut kuulumiset instagramissa ja sielläkin vain suljetusti. Ajattelin nyt kuitenkin kertoa pikakelauksella mitä meidän kesään on kuulunut ja näyttää muutaman kuvan. :)

Meillä oli tänä kesänä vähän erilainen meno, nimittäin minä olin paljon töissä (talvisinhan teen vain kolmea vuoroa viikossa) ja meillä oli ruotsalainen aupair hoitamassa lapsia. Mitään erityisempää lomaa en siis pitänyt ja vaikka mies olikin välillä lomalla, hän käytti lomansa pihatöissä (Kyllä noihin pihahommiin saakin kulumaan monta kesää! Vielä jää ensi kesäksikin paljon työtä.) ja minä olin silloinkin töissä. Ei siis tehty mitään erityisempiä reissua muutamaa lähikaupunkeihin ulottuvaa lukuunottamatta. Minä kävin yhden naistenreissun Tallinnassa, juhlittiin parit rippijuhlat sukulaisten kanssa sekä parit syntymäpäivät täällä meillä, tehtiin muutama ihana venereissu kunnes vene alkoi reistailla ja reissut oli ainakin tältä erää tässä kunnes saadaan paatti taas kuntoon. Meillä oli paljon yökyläilijöitä ja me myös yökyläiltiin itse ja se on minusta yks loman parhaimmistoa! Kun lattiat täyttyy patjoilla ja aamiaispöytään kömpii X määrä ihmisiä, siitä mä pidän. Kutsuttiin usein meille vieraita illanistujaisiin ja oli ihanaa, kun ilta hämärtyi mutta tuvassa oli valot ja iloinen puheensorina myöhään yöhön.

Arki alkoi tällä kertaa vaivattomasti. Joinakin syksyinä kun tuntuu että se ei ala oikein mitenkään päin! Meidän kaikki kolme poikaa ovat samassa koulussa ja pieni tyttö aloittaa tällä viikolla kerhon. Syksystä on tulossa monelta osin kiireinen, mutta luonteelleni ominaista on pysyä liikkeessä. Toivotaan tätä ihanaa aurinkoa ja lämpöä vielä pitkälle syksyyn!
P.S. Eilen osallistuimme taas Ravintolapäivään Pop Up-kahvilalla. Siitä lisää seuraavassa postauksessa!5 kommenttia:

suvi kirjoitti...

ihana kesä <3

elllu kirjoitti...

Meitsi diggaa teidän kivipihasta. Kiitos kuvista. :)

Eve kirjoitti...

Suvi, niinpä! Ja ihanaa että se jatkuu vain :) .

elllu, mäkin diggaan!! Ens kesänä tulee sitten vihdoin nurmikkokin. Ja marjapensaat ja sen sellaiset. :)

Riikka kirjoitti...

Ihana piha, ihana perhe ja kesä :D! Tämä on mun vakkarireseptipankki, josta usein saan piristystä kollailuuni. Suurkiitos!

-Riikka

Eve kirjoitti...

Kiitos Riikka <3 !!