lauantai 24. heinäkuuta 2010

Viikonlopun kakut

Torstaina poimittiin omasta karviaismarjapensaasta marjat pois ja keitin niistä ihanan kirpsakan hillon! Heti tuli mieleen, että kinuskin kanssa parempaa yhdistelmää ei voisi saadakaan, joten leipasin sitten perjantai-aamuna Banoffeen tapaisen kakun karviaisista. Olisko se sitten Karviffee? :D Joka tapauksessa reunoilla ja pohjalla siis suklaakaurakekseistä ja voista tehty muruseos, pohjan päällä noin 1,5cm kerros kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta (nyt oli vihdoin myös lähi-Prisma saanut tuon maidon valikoimiinsa, ei tarvitse sitä varten mennä Sittariin), sekä kerros kirpeän makeaa karviaishilloa ja vispikermavaahtoa. Naapurit pääsivät taas koekaniineiksi ja tuhottiin siis kahden perheen voimin tämä kakku perjantai-aamun kunniaksi. Maistui ihan jokaiselle ja karviaisten poimijat (lapset) olivat superinnoissaan karviaiskakusta!



Lauantain talkooväki, appiukko ja lanko, sekä oma väki sai herkutella mustikkapiiraalla, jossa täytteenä rahka-kermaviili-seos ja mustikat. Mehevää!!

1 kommentti:

Eloise kirjoitti...

Mun piti kans ostaa tuollainen kondensoitu maito varastoon... että olis pahana päivänä mistä tehdä :). Kuulosti niin namiherkulta!