torstai 20. tammikuuta 2011

Tunnustus


Satu aniiri-blogista antoi minulle tunnustuksen, kiitos siitä!
Ja nyt minun kuuluisi sitten tehdä 7 tunnustusta itsestäni ja antaa tämä palkinto eteenpäin! Taidanpa jatkaa tämän ihanalle Elelle endorfiinikoukussa-blogiin.

1. Ensimmäisiin 27 ja puoleen vuoteen en sairastanut yhtään poskiontelotulehdusta ja nyt 4kk sisällä sairastan jo kolmatta. Onneksi ne kaikki ovat menneet ohi ilman antibiootteja, mutta kipeitä ne kuitenkin ovat.

2. Vietimme vasta mieheni kanssa 7v-hääpäivää. Pitikö nyt olla joku kriisivuosi vai olisko sen pitänyt jo olla? ;)

3. Perheen ja kodin lisäksi tärkeimpänä elämässäni tulee ystävät. Olen niin laumaeläin, etten selviäisi ilman ystäviä päivääkään. Pitää aina vähintää soittaa, tekstata tai tavata joku heistä.

4. Puhun liikaa, liian nopeasti ja liian kovasti. Vasta viimeisen vuoden aikana olen itsekin ymmärtänyt sen ja joskus jopa yritän hillitä itseäni.

5. Aina kun harmittaa, voisin leipoa jotain hyvää. Aina kun on tosi kivaa, voisin taas leipoa. (Mulla on muuten harvoin on "ihan kivaa", yleensä on ihan huippua, mahtavaa, parasta, tai sitten ihan pepusta. Dramatiikka ennen kaikkea.)

6. Siksi olen loputon painojojottelija, joka on laiharilla pari kuukautta vuodessa ja ne muut kuukaudet ehtii aina kerryttää ne pari kiloa takaisin.

7. En ole tyytyväinen makuuhuoneemme sisustukseen. Värit on ihan pielessä, mutta voiko ostaa uutta sänkyä ja yöpöytää vain, jos ne ovat ihan väärän väriset? Entisillä tuskin on jälleenmyyntiarvoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla aiemmassa postauksessa kirjoitit "kukkavalaisimesta". Mistä olet sen ostanut? En löytänyt vaikka yritin etsiä.

Eve kirjoitti...

Lamppu on nimeltään Midsummerlight ja sitä myy Suomessa Stocka ja nettikauppa sagan.fi

Käypä niistä katsomassa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Maalipurkki ja sivellin käteen, niin saa uutta väriä makuuhuonekkin :) Ei aina tarvi ostaa uutta.

Olen kanssa ihminen joka puhuu liikaa ja turhaa :D Mut se on niin kivaa, etten ajatellut edes lopettaa sitä.

-SuMi-

Eve kirjoitti...

Sänky on viilua, en tiedä saisko siinä pysymään maalia päällä, vaikka kuinka hiois ja yrittäis.... onko kokemuksia?

Anonyymi kirjoitti...

Pohjamaalia ensin, siihen tarttuu kaikki :)

Eloise kirjoitti...

Eve, enpä ole koskaan huomannut sinun kärsivän paino-ongelmista :). Se ei näy ulospäin. Tosin tärkeintä on varmaan se, mitä itse tuntee näissä painoasioissakin. Kannat itsesi niin upeasti, ettei kukaan varmaan edes huomaa muutamaa ylikiloa :). Ainakaan minä en.