torstai 13. tammikuuta 2011

Ylistys kasvispihville

Kauan olen etsinyt oikein hyvää kasvispihvireseptiä ja monta olen ehtinyt kokeilemaankin! Eilen löysin erään keskustelupalstan kautta linkin niinkin yllättävään blogiin kuin Nelliinan muotiblogiin ja sieltä tottatosiaan löytyi hyvä kasvispihviohje! Kokeilin sitä heti eilen iltapalalla ja onnistui. Käykää klikkaamassa tuosta linkistä tarkempi ohje, mutta raaka-aineet olivat näinkin yksinkertaiset

-pussi pakastevihanneksia (mitä vain mistä tykkää, mä laitoin 250g pakastejuuressekoitus+100g kukkakaalia)
-2rkl ruisjauhoja
-1muna
-2 kourallista juustoraastetta (feta passais näihin varmaan ihan täydellisesti myös!!)
-suolaa ja mausteita oman maun mukaan

Ja idea oli, että kaikki sauvasekoittimella sekaisin ja muotoillaan löysä murekemassa pihveiksi, jotka paistetaan rapeiksi ja hyytyneiksi runsaassa öljyssä pannulla. Nelliina antoi tuolla blogissaan lisää hyviä vinkkejä näihin!

Mutta maistui iltapalaksi ja vielä tänään lounaaksikin!

P.S. Olenko jo maininnut, että rakastan kokkailua ja leipomista ja kaikkea ruokaan liittyvää (syömistäkin ;)), harvoin tulee vain kuvattua tekemisiä, joka johtuu siitä, että meidän kamera on ihan törkeän huono ja se saa herkullisenkin ruoan näyttämään ihan kalsealta!

4 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Kuulostaa helpolta ja hyvältä. Laitetaan testaukseen!

Rilla, kirjoitti...

Testaukseen menee.

Ja arvaa mitä, hyvälläkin kameralla on ruoan kuvaaminen jotenkin ylihaasteellista. Aina ne näyttää vähintäänkin epäilyttäviltä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, satutko tietämään voisko tuon kanamunan korvata jollakin muulla? pysyvätkö pihvit koossa ilman sitä?

Eve kirjoitti...

En uskalla luvata! Voit kokeilla, mutta voi olla että hajoilee. Laittaisin ainakin esim perunajauhoja/vehnäjauhoja sitomaan massaa.