keskiviikko 17. elokuuta 2011

Suuri projekti

Kesän suurin projekti on vihdoin valmistumassa: piha! Sitä on tehty jokaisen pienen vapaahetken tullen. Sitä on tehty yhdessä naapureiden kanssa ja sitä on tehty omalla perheellä. Oma panokseni on yleensä ollut lasten perään katsominen, kunnia hyvästä jäljestä menee kokonaan mahtavalle miehelleni! Vanha "salainen puutarha" näkyy vielä yhden omppupuun, yhden karviaispensaan ja yhden suuren tuijan verran. Rakastan niitä kaikkia! Omenapuu on maailman paras kiipeilypuu ja siellä on eväitäkin vaikka kokonaista viikkoa varten. Omenapuun alla on kiipeilykivet ja tämä "asetelma" on pihan suosituin leikkialue, ehdottomasti.8 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Ihana piha on teillä ihanan talon jatkeena!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, kaunista! Itsekin olemme puuhastelleet pihan kanssa, mutta ihan kesken vielä. Tuliko teille valmisnurmi vai istutitteko itse? Ihanaa, että jotain vanhaakin.. kyllä nyt kelpaa! -aa-

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa että teillä puita ennestään.
ja kaunis tuo kivirivi vihreällä.
meillä nyyh, kun meni kaikki matalaks raksan alussa...
P

helkku kirjoitti...

Ihanan valmista teillä jo!! KAteellisena kuvia katselin... ja toi omppupuu on ihan paras!!!!!

Heini kirjoitti...

Teillä on tosi ihana piha! :) just eilen meidän kuopus tokaisi, että "äiti, mä haluan meille talon! siellä on oma piha." Niinpä. Olisi se ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivan ja viimeistellyn näköistä!

-kärpis

Eve kirjoitti...

kiitos kommenteista kaikki!
Kysymyksiin: nurmikko tuli rullina takapiha jo viime kesänä ja etupiha tänä kesänä. Puita tosiaan piti kaataa paljon uuden liittymän, talon laajennuksen ja saunarakennuksen tieltä, mutta onneksi onnistuimme säästämään muutaman. Jo esiteltyjen lisäksi vielä yhden vanhan katajan. Alue on vanha ja vehreä, olisi ollut synti jos vanhasta puustosta ei olisi jäänyt jäljelle mitään!

Annika kirjoitti...

Tykkaan teijan pihasta! Viikko sitten ma sain siella tallustella, nyt ihailen vain virtuaalina....!