maanantai 5. syyskuuta 2011

Kiirettä ja lihapullia

Hupsista heijaa! Kamalan kiireinen viikko ja viikonloppu takana! Paljon töitä ja eskari- ja kerhoviemistä ja kavereiden tapailua, että blogiin päivittämiset on jääneet kakkoseksi. Sunnuntaina sentään oli koko perheen vapaapäivä. Ehdittiin käyttää lapsia yleisurheilukentällä vähän juoksentelemassa ja pituutta hyppimässä ja rauhoittumisen lisäksi vielä illalla saatiin sovitusti Houttenin ihana perhe kylään! Tarjottavat jäi tietysti kuvaamatta.

No jossakin välissä viime viikkoa testasin kuitenkin taas yhden uuden reseptin, Kodin Kuvalehdestä jälleen. Perus lihapullataikinaan lisättiin ruukullinen tuoretta basilikaa, 6 aurinkokuivattua tomaattia silputtuna, sekä ruokalusikallinen tomaattipyrettä. Oli muuten parhaita syömiäni lihapullia. Menis kivasti sellaisina coctailpaloina illanvietossa. Että kokeilkaapa!! Yritän tällä viikolla paljastaa jonkun muunkin hyvän reseptin, kunhan ehdin taas istahtamaan rauhassa alas.2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Kylläpäs on taas herkullinen vinkki ja KUVA!! Koulussa ollaan oppilaitten kanssa tehty suunnilleen tuommosia pullia joskus, mutta ohjeeseen tuli lisäksi chiliä ja muitaki mausteita, joita ei norm. laita lihapulliin.

Anonyymi kirjoitti...

oi mikä herkutteluvinkki taas!! voi ku lapsetkin ihastuis näihin ni saisin kokkailla näitä useamminkin :)

jenny