maanantai 14. marraskuuta 2011

Isäinpäivän innoittamana...

...palasin taas pitkästä aikaa vilkaisemaan blogiani! Ja oikeastaan Tiinan viime postaukseen jättämän kauniin kommentin takia ajattelin edes jättää merkkiä, että olen kyllä hengissä vielä!:)

Isäinpäivänä meillä hemmoteltiin isiä ja koko perhettä rauhallisella brunssilla (jos ei lasketa "äiti eiks saa jo ottaa suklaamuffinia"-esikoista, "mä syön vain pekonia"-keskimmäistä ja "mä en syö tänä aamuna mitään"-nuorimmaista). Brunssin menu oltiin poikien kans suunniteltu etukäteen viikolla ja kaikki valmistettiin yhdessä edellisenä iltana sekä isäinpäivän aamuna.

Hedelmäsalaatti
Maustamaton jogurtti + marjoja
Porkkanasämpylät + juusto-kinkku-salaatti-tomaatti-kurkku-päälliset
Paistetut kanamunat
Rapeaksi ruskistettu pekoni
Tuplasuklaamuffinit
Tuoremehu ja kahviViikonloppu meni muutenkin mukavasti. Mies oli pe-la viettämässä miestenviikonloppua jossakin mökillä ja minä ja lapset saatiin ystäväni meille yökylään. Lauantai-iltana olo oli itselläkin rentoutunut, vaikka mieshän se lähti rentoutumaan, enkä minä! :) Ystävissä on ihan mieletön voima!

Palaan toivottavasti lähiaikoina valokuvienkin kera. Kohtahan koti puetaan jo jouluunkin! Kynttelikkö on päässyt jo esille, salaa, tähtiä en uskaltanut vielä laittaa ikkunoihin, ettei kukaan pidä mua ihan höperönä! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sinulla on kiva blogi ja ihania ohjeita. Oon käynyt kurkkimassa, joko susta kuuluu.. :) Kiva kun palasit edes hetkeksi! helen

elllu kirjoitti...

Hei emppu tähtiä ikkunoihin vaan. Meilläkin jo roikkuu pari. ;)

Annika kirjoitti...

Herkullisen kuuloinen brunssi :p

Mulla on valotähti vai mitä ne nyt onkaan takapihan ikkunassa, mutku lapset tykkää :D Naapureilla on jo muutaman viikon ollut pihakuusissa valot ja lapset niistäkin ihan innoissaan.

Toivottavasti sielläkin on ihana marraskuinen auringonpaiste valoa tuomassa!