No aika rasvaisia näistäkin tuli. Yhden annoksen tein ja toisen annoksen täytettä leivoin juustosarvien sisään. Tuli enemmän mun makuun, sitä versiota voi syödä kokonaisen kasan ;)
Rahkavoitaikina (20 pasteijaa)
250g pehmeää voita
250g rahkaa
4dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Sekoita aineet, anna levätä tunti tai pidempään jääkaapissa.
täyte:
150g palvikinkkua pieninä kuutioina
100g juustoraastetta
2tl sinappia
Sekoita täytteen ainekset keskenään.
Kauli taikina, leikkaa neliöiksi. Täytä ja kääri pasteijoiksi, paista 200-225 asteessa kunnes ovat sopivan värisiä.
3 kommenttia:
Itse kasvissyöjänä tykkään tosi paljon sellasesta pinaatti(sipuli?)-raejuusto täytteestä. :)
kiitos vinkistä! Pitkään haaveilin feta-pinaatti-pasteijoista, mut tietysti olin nyt jo unohtanut koko jutun!!! No ehkä teen tomaatti-feta-piirakan noiden kinkkujuttujen lisäksi. Se on namia kans!
Kiitos ihanasta ohjeesta!
Loistava iltapalaidea!
jenny
Lähetä kommentti