keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Aarre, 80 senttiä


Harvemmin täällä mitään hankintoja esittelen, mutta kirppishankinnan kohdalla teen nyt niin. Nimittäin tarina menee näin:
Yhtenä joulukuun aamupäivänä istuin ystäväni olkkarissa glögiä siemailemassa, kun iskin silmäni kaapiston päällä kynttilöitä pitelevään kauniiseen, punaiseen puukynttiläjalkaan. Näin jo sieluni silmillä meillä samanlaisen, valkoisena. Ihastelin kynttilänjalkaa siinä ääneen ja kuulin että kirppislöytöhän se on. No, tuntia myöhemmin kun olin jo kotona, puhelin soi ja samainen ystäväni soittaa läheiseltä Fida-kirppikseltä: "täällä olis toinen samanlainen, hinta 80 senttiä, tuonko?" ja tunti tästä, kynttilänjalka oli jo omalla paikallaan uudessa kodissaan valkoisen senkkimme päällä. (Mistä näitä kirppishaita oikein tulee? Mä harvemmin itse teen mitään kunnon löytöjä!) Pintaan kynttilänjalka sai valkoisen maalin ja on siitä päivästä asti tehnyt minut onnelliseksi useita kertoja päivässä! Onneksi kauniit asiat ei useinmiten paljoa maksa.

5 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Tuo on kyllä ihana! Vähän aarikka-henkinen. Parhaat aarteet on nimenomaan tällaisia, ei välttämättä aina kalliita hankintoja. :)

Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Löytö!

Mullekkin kelpais:)

-paukku

Anonyymi kirjoitti...

Niin parhaita tuollaiset löydöt! Ja ihana ystävä, kun löysi sun puolesta. Löydöt on niin sattumankauppaa!

Lueskelen blogiasi aina silloin tällöin ja kiitän hyvistä reseptetistä, joita on tullut useampaakin testattua.

Kotianne on tullut ihailtua.

Ja pakko sanoa se, mitä tulin sanomaan oikeasti: On hienoa, että et tosiaan esittele kaikkia tekemiäsi hankintoja. SEllaisia materialistispainotteisia blogeja on netti pullollaan ja mielestäni useilla blogisteilla tuntuu menevän aikalailla kilpavarusteluksi... Mutta eipä siinä, kukin tyylillään. Ja sinun tyylisi on siksi hyvää, kun siitä välittyy se, että asioita tehdään juuri itseä ja omaa perhettä ajatellen - ei niinkään muita varten tai muille esitelläkseen.

Terkuin tyytyväinen lukijasi!

Katariina kirjoitti...

Kaunis kynttelikkö! ja mihin hintaan.. :)

Eve kirjoitti...

Kiitos <3

Anonyymille ERITYS kiitos, kommenttisi oikeasti lämmitti mieltä moneen kertaan <3