maanantai 2. tammikuuta 2012

Myöhästyneet joulukuulumiset

Heipparallaa ja anteeksi myöhästyneet joulukuulumiset. Jostakin syystä mulla on edelleen tietokonekyllästyminen!
Mutta joulu meni oikein ihanasti oman perheen kesken, jo perinteisesti niin. Lapset kyllä pitävät jo huolen, että samat asiat toistuvat joulusta jouluun: riisipuuro ja joululimppua aamiaiseksi, joulusauna, hedelmäsalaattitalkoot, joulurauhanjulistus, joululauluja yhteislauluna, lautapelejä, välipalaglögit, jouluateria, jouluevankeliumi (joka oli erityisen liikuttavaa tänä vuonna, koska esikoisemme osasi lukea sen ensimmäistä kertaa!) lisää joululauluja, lahjojen jako.... ilta meneekin lahjojen jälkeen varmasti samoin kuin teidän kaikkien muidenkin lapsiperheiden kodeissa! :)

Joulupäivän iltana käytiin joulukahveilla anoppilassa ja tapaninpäiväksi saatiin miehen veli tyttöystävänsä kanssa kylään. Syötiin lohta, sieniruukkua ja muita lisukkeita, sekä ihmeteltiin yhdessä myrskyn tekemiä tuhoja. Sähköt saatiin onneksi pitää ja säilyttiin kaatuvien puiden aiheuttamilta tuhoiltakin! Niin ja joulu oli toki musta, niin kuin täällä päin suomea useinmiten onkin. En antanut lumettomuuden haitata tunnelmaa.

Muutama kuva joululta, sieltä täältä.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia. Kaunista lahjapaperia. Hyvänmielen bloggaus!

Mie salaa odotan, että minun lapset innostuisi soittamaan jotakin. Itse soitin pasuunaa ja sen soitto kuului yhtenä osana lapsuuden joulun tunnelmaan. Nykyään torveani soittaa joku muu innokas soittaja.

Eve kirjoitti...

Kiitos kivasta kommentista, Tiina! :)
Mä soittelen huilua, tai nykyään kyllä tosi vähän, mutta nyt joulunkunniaksi kaivelin pillit pussista ja musisoitiin anoppilassa!

Eloise kirjoitti...

Ihana joulu... ja iso M on jo siinä iässä, varmasti oli liikuttavaa, kun nuori mies luki evankeliumin.
Antoisaa Uutta Vuotta koko perheelle!