Jäädyke
1prk flora vispiä
1prk vaniljarahkaa
1 muna
1dl sokeria
vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää rahka. Vatkaa toisessa kulhossa vaahdoksi munat ja sokeri ja lisää vaahto rahka-kermaseokseen. Jaa massa kahteen kulhoon, lisää toiseen
200g tummaa suklaata
ja toiseen
150g mustaherukoita soseena.
Jäädytä jäädyke/kakkuvuoassa/leipävuoassa ja ota huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
2 kommenttia:
Nam minkä näköinen! Pitää kokeilla. Taas saan sinulta uutta inspiraatiota. Kyllä vain, voin sanoa, että taas. Kokeiltu on monenlaista ihanaa sinun ohjeilla :) Ihanaa, kun teillä on naapurustossa kavereita. Tyttöjen iltoja yms. Missä päin Suomea niin mukavaa aluetta on?
¤susa
Ihanaa, jos olen onnistunut inspiroimaan! :)
Ihana naapurusto löytyy Suomen Pääkaupunkiseudulta!
Lähetä kommentti