tiistai 14. elokuuta 2012

Sisko-kivaa

Viikonloppu oli täynnä siskokivaa! Siskoissa laatu korvaa määrän, omistan vain yhden siskon, mutta sitäkin kultaisemman. Toimi myös hyvin au pairina ;) Lisäkäsi, jolle saatoin aina jonkun lapsista lykätä kiireen tullen. Tänään vietiin sisko junalle ja juna matkaa takaisin pohjoiseen. Haikeaa!
Viikonloppuna mm.shoppailtiin vaatteita veljemme häihin sekä pikkuneidilleni ja kodintavaraa siskon uuteen kämppään, käytiin Hietsun kirppiksellä, syötiin herkullinen brunssi ravintola Primulassa, leivottiin ja kokkailtiin hyvää ruokaa, lenkkeiltiin, juteltiin, juteltiin, juteltiin ja naurettiin.
Parin viikon päästä onneksi koko perhe on koolla veljeni häissä, joita odotan n i i n!

Sisko, minä ja Vella

Vella söi brunssiksi peukaloa ;) ihmetteli äänekästä pöytäseurettamme, lopuksi vähän tylsistytti ja haukotutti!

6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia! Ja kuulosta ihanalta vietetty sisko-aika!

Voi peukku.. Toivottavasti ei ota tavaksi.. Oma tyttö nimittäin 3v peukkua imenyt eikä loppua näy. :/ Peukku on lituska ja purennassa vikaa.

Heljä kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!
Vähänkö Vella on kasvanut! Ihan iso jo. Käytiin katsomassa tänään lasten viikon ikäistä serkkua. Että se oli snadi.
Vella on ihan neiti jo! Söpö!
Ja sä niin hehkeänä!! Milloin nähdään?

Eve kirjoitti...

Frisco, voi eiiii, mä oon just miettinytkin, että pitäiskö tuota peukun imemistä yrittää lopettaa jotenkin. On nimittäin tullut tavaksi joo, kun tutti ei kelpaa!! Arvasinkin, että vieroittaminen on aikas vaikeaa myöhemmin!
Vella imee peukkua lähinnä kun on väsynyt ja alkamassa unille. Onko teidän tyttö imenyt ihan vauvasta asti?

Houtten, onhan se söpö kyllä! Tuutteko esim sunnuntaina kylään??

Heljä kirjoitti...

Muistaakseni ei oo su mitään! Voitais tullakkin!!

Annika kirjoitti...

Joo ihan vauvasta asti on imenyt peukkuaan. Ei hällekkään tutit kelvanneet. Puuvillatumppujakin koittelin mutta ähräs ne aina pois.
Noh mutta hammashoitaja sano että jos tuosta tavasta pääsee eroon niin purenta korjaantuu itsestään ja eiköhän se peukkukin normalisoidu kunhan alkaa happea saada. :D

Eve kirjoitti...

Frisco, täytynee varmaan sitten kynnelillä tms vieroittaa tuosta isompana. Kovin koko ajan enemmän ja enemmän imee peukkuaan. Ennen se liittyi vain uniin, mutta nyt imee sitä myös esim sitterissä istuessaan. Yritän ottaa sen pois aina suusta, jos ihan vain huvikseen imeskelee. Nukkumaan mennessä en raski!!!