maanantai 20. elokuuta 2012

Kodaria

Tämä meidän kodinhoitohuone ei ole mikään kotimme kauneuspilkku totta tosiaan. Hirmuisen tylsä huone, jossa itse asiassa on parhaiten näkyvillä myös se, että kotimme on remppakohde eikä mikään brand new. Keksittiin kuitenkin laittaa välitilaan mustaksi vahattua vaneria tuomaan särmää (ennen seinä oli ihan perus valkoinen, en muistanut ottaa ennen-kuvia, ikäväkyllä) ja samaisella vanerilla on nyt myös koteloitu kokonainen armeija kaikenlaista putkea ja johtoa tuolta yläkippikaapin päältä. Viimeisteli kyllä ilmettä huomattavasti. No, vielä on tuo kamalan värinen vanha sähkökaappi tuossa seinällä! Löysin eilen illalla netistä ihanan verkkokaupan, jossa oli aaaivan ihania julisteita. Mietin, josko tuon kaapinoven peittäis julisteella? Toinen vaihtoehto on ihan vain spreijata se puhtaan valkoiseksi. Sitten kun vielä sais jonku upean räsymaton tuohon lattialle, niin josko alkais olla parempi! (vinkki vinkki, äitiiii!!)

Sinänsä tuo kodari on oikein toimiva. Vesipiste, jonka vieressä pesukoneen päälle kyhätty hoitopöytä, paljon kaappitilaa, ovi ulos jne. Viimeistely vain vielä vähän ontuu.6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Joooo, joku kiva juliste tuohon päälle niin avot! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jahah, jokos räsymatot kelpais! Nyt ei ole niitä tarjolla, olen jakanut ne nuorisolle. Ja kutomapiiriin en mahtunut tälle talvelle. Osta Anttilasta!!!

Eve kirjoitti...

Frisco, niin taidan tehdä!! :)
Mamma, hehe! Olen tullut vanhaksi ja viisaaksi. Älä huoli, enköhän mä jostakin maton löydä! Sulla taitaa olla siellä projektia muutenkin!!

Anonyymi kirjoitti...

Tai maalaa liitutaulu- tai magneettimaalilla? Vai joko siinä magneetit pysyy? Jos vaikka vaan maalais, niin pysyykö sittenkin? Sais kivoja kuveja näkyviin ja ois helppo vaihdella näyttelyä. :)

-satunnainen seuraaja

Aira kirjoitti...

Itse tuunasin meidän sähkökaapin just eilen liitutaulutarralla :) Tilasin omani Hobbarista hintaan 7.90 ja sitä on siinä rullassa 2m, että hyvin riittää muuhunkin!

Eve kirjoitti...

Aira! Kiitos tuhannesti vinkistä!! Laitoin rullan tilaukseen ja tuostapa taitaa riittää sitten meidän toiseenkin sähkökaappiin, joka on eteisessä! :) KIIIIITOS!!