lauantai 17. marraskuuta 2012

Olipa kerran....

Aamusatu pikkusiskolle!Ulkona on niiiin harmaata, niin harmaata. Toivottavasti joku teistä saa tänään nauttia auringosta! Me nautitaan tänään uudesta lasikatosta, joka saatiin talon ja saunan yhdistävälle terassille. Nyt saadaan kulkea saunaan kastumatta ja ehkä saadaan talvella aamuisin ulko-ovi auki, vaikka lunta olisikin satanut kinoksittain yön aikana! ;)


Mukavaa viikonloppua! Joko teillä on kaamos/talvi/jouluvaloja viritelty? Mitä mieltä noin yleensäkin olette noista valoista, joko ne saa laittaa, saako ne olla pitkään keväälle vai pelkästään joulun aikaan? Saako ne olla värillisiä tai vilkkuvia, kirkasta valoa vai keltaista?
Mä laitoin jo kaksi tähteä ikkunaan, toiseen ei tosin vielä tule virtaa, pitäis löytää jatkojohto ensiksi jostakin. Pistorasioita ei koskaan ole tarpeeksi.

3 kommenttia:

Anskuli kirjoitti...

on kyllä niin ankean harmaata ja säätiedotuksen mukaan plussan puolella pysyy eli lunta ei ole tulossa :(
Meillä ei vielä ole viritelty mitää jouluvaloja, mut kynttilöitä poltan kyl paljon heti ku hämärtää <3
Kyl mun puolesta voi niitä kaamosvaloja jo laittaa, mut ehken mitää jouluisimpia kyntteliköitä yms laittais! Ja lämpimän keltaisia valoja olla pitää, en tykkää ite niistä värikkäistä yhtään!

Heini kirjoitti...

Minusta valot piristävät tätä harmautta. Itse tykkään, että valot on keltaiset tai ehkä myös kirkkaat. Meillä on ikkunassa paperinarukranssi, jossa on keltaiset valot sisällä. On ollut jo jonkin aikaa. Kyntteliköt pistän ikkunalle ehkä vasta adventtina.
Valoa syyspäiviin!

Eve kirjoitti...

Joo ei tosiaan säätiedotuksetkaan lupaile pakkasia ja lumia! Ehkä tänä jouluna, kuten monena aiempana, jouluna laitetaan säleverhot kiinni ja kuvitellaan että ulkona on lunta :D

Minä laitoin yhden kirkkaan ja yhden mustan tähden ikkunaan, jouluisemmat saavat odottaa vielä hetken.

Anskulille ja Kesäheinälle myös valoa näihin harmaisiin päiviin! Pian on onneksi joulu!!