maanantai 21. tammikuuta 2013

SugarfreeMähän en ole siis leiponut mitään ikipäiviin, ainakaan mitään makeaa. Siksi täällä bloginkin puolella on ollut vähän hiljaista, sen verran nämä mun päivitykset yleensä pyörii leivontajuttujen ympärillä.
Olen siis ollut kokonaan ilman sokeria 1.1. alkaen. Tarkoituksena on jatkaa tämän tammikuun loppuun ja sen jälkeen jatkaa ehkä jollakin yksi herkuttelupäivä per viikko-systeemillä tms. Tämä on ollut välillä ihan kivaa, rahaa ei ole mennyt herkkuihin ja olo on jotenkin kevyempi. Välillä on ollut todella raivostuttavaa. Lasten karkkipäivänä olen kuola valuen katsonut noiden rapisevia daim-pusseja ja yrittänyt kääntää katseeni takaisin teemukiini. Ystävän rotinoilla oli tarjolla maailman herkullisimman näköisiä suklaita, joista nään unia vieläkin. Meillä tässä kuussa kyläilleet ihmiset ovat saaneet tyytyä salaatti- ja jäätelötarjoiluun, en ole viitsinyt leipoa, kun en itse syö :D .
Leivoin mä tuonne rotinoille muuten aivan ihanaa myslileipää, ohje löytyy täältä ja suosittelen kokeilemaan! Teen tätä uudelleenkin.

Jottei lompakko kävis liian raskaaksi, niin kävin alennusmyynnistä ostamassa nämä ihanat sukkahousut vauvatytölle, viitosella, po.pista:


Ja sohvalle uudet tyynyt Finlaysonin myymälän alesta:
Sellaista jännittävää on muuten tiedossa, että me muutetaan kahden kuukauden päästä! Tällä viikolla selviää vielä sekin, mihin me muutetaan. 99% varmuudella muutamme takaisin sinne, mistä tultiinkin, eli 10km päässä olevalle saman kaupungin toiselle asuinalueelle.

9 kommenttia:

kooka kirjoitti...

Mäkin löysin popista tyyliin viitosella sukkikset ja muutakin :) Pisteet sulle sokerittomuudesta, oot hyvä! :)

Anonyymi kirjoitti...

oi, muuttaminen on kivaa! (ois kivaa ;) ,ehkä mekin sit joskus)

t.Jenny

Aira kirjoitti...

Muutatte?!?! Täh! Miksi? :O

Eve kirjoitti...

Kooka, yritin katsoa teidänkin pikkuiselle jotain tuolta, muttei sitten löytynyt mitään TosiTosiIhanaa. Kiitos pisteistä. En antais itselleni anteeksi, jos lipsuisin, koska olen luvannut.

Jenny, veljesi on samaa mieltä! Mä en itse oikein tykkää siitä itse muutto projektista! :/

Aira, tämä talo saa uudet hyvät omistajat ja meidän matka jatkuu jonneki!

Anskuli kirjoitti...

Hieno suoritus tuo sokerittomuus :)
Me ollaan kans oltu herkkulakossa, tosin se vähän lipesi kun meiän 6-veellä oli synttärit...
Ja tekö möitte talonne? Tsemppiä muuttoon!


henna kirjoitti...

popissa on kyl hyvät alet :-)

Nappis kirjoitti...

Sokerin vähentäminen todellakin keventää olon jo hyvin lyhyessä ajassa! Ja sit siihen tottuu, kun ei syö enää niin paljon niin ei tee mielikään. Mutta auta armias sitten kun syö vähän enemmän taas, niin kuola valuu koko ajan.. mutta siitä kevyemmstä olosta todellakin nautin!!
Yritän pysyä myös vähemmän sokerin linjalla, ettei tyyppi masussa kasvais vallan suureksi eikä itselleni kertyisi vallan kaameasti ylimääräistä ;)
Muuttamisessa on aina viehätyksensä ja varmasti useamman lapsen kanssa vielä omansa :D

Eve kirjoitti...

Anskuli, niin kävi! :)
Henna, yllättävän hyvät tänä vuonna!
Nappis, tsemppiä sulla kans! :) Ja muuttamiseen tuo tosiaan oman säväyksen kahdeksan pientä lisäkättä :D .

Lisabell kirjoitti...

Noi tyynyt on I-H-A-N-A-T. <3