tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuusipaneelisänky


Edellisen postauksen kommentissa toivottiin välillä muutakin kuin ruokajuttuja ja oikeastaan tulinkin siinä vasta ajatellakseni että taisin joskus kirjoitella muitakin väläyksiä elämästäni kuin tuota ruokapuolta! Jotenkin se on tuntunut itselle luontaisimmalta asialta joten niitä on ollut mukava jakaa.

Meidän esikoinen on jo hetken aikaa nukkunut patjalla lattialla. Sopiva sänky on ollut hakusessa mutta ei sitä oikein ole tullut missään vastaan ja alkoi viime viikkoina tuntua koko ajan enemmän siltä että ehkä se on sitten tehtävä itse. Raksan jäljiltä on monenlaista puumateriaalia odotellut ideoita ja aikaa ja leveästä kuusipaneelista mies sitten eilen illalla tuon sängyn esikoiselle rakensi. Siitä tuli oikein kiva sänky ja nyt esikoisen makkari alkaa näyttää jo aika valmiilta. Matto sinne pitäisi vielä jostakin löytää. Sellaista ei sentään itse taideta alkaa tekemään!

14 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Aivan ihana sänky, jotain tuollaista haluaisin meidänkin lapsille, sitten kun pikku E ei nuku enään pinnasängyssä. Samanlaiset sängyt ois sitten kivat, pitäis keksiä vaan joku laita juttu..

Eve kirjoitti...

Sini, kiitos! Tuohonhan voi laittaa patjan ritilän vaan alemmaksi, jolloin reunat nousee laidoiksi. Koululaiselle laitettiin nyt ritilä ylös, joten patja jää tuohon reunan yläpuolelle. Ja ei ollut kuulemma vaikea tehdä, yhtä kauan menee aikaa koota joku Ikean sänky kuin tehdä alusta asti itse. Ritilöitä (vai mikä säleikkö se onkaan nimeltään) saa edullisesti Ikeasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno sänky!
Ei muuta ku virkkaamaan pojan huoneeseen matto :) Ei ole vaikeaa ja valmistuu yllättävän nopeasti.
E-R

Erja kirjoitti...

Tosi hieno sänky! Tykkään tuosta lampustaki!

Heini kirjoitti...

Onpa tosi kaunis sänky, tykkään kovasti! :) taitava mies. Kaikenlaiset kotipostaukset kyllä kiinnostaa kovasti! ja ne ruuat myös :D

Eve kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Eve kirjoitti...

E-R, itse asiassa olen virkannut yhden maton aikoinaan ja se on löytänyt paikkansa toiseksi vanhimman pojan huoneesta. En vain yhtään muista enää miten se tehtiin.... :)

e.h, Kiitos! :) Lamppu on muistaakseni Ikeasta. Poikien huoneissa on väreinä punaista ja mustaa ja sinne passaa hyvin.

Heini, Kiitos! Ehkä yritän tehdä kotipostauksia enemmän.

Anette kirjoitti...

No vaude on kyllä ihana sänky.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno sänky! Niin se on, että kun itse tekee, niin saa just sellaisen kuin haluaa. Hyvä idea.

EiNi kirjoitti...

Hieno sänky!!

Eve kirjoitti...

Anette, anonyymi ja Eini <3 kiitos!

sinisuu kirjoitti...

Vau, kaunis sänky :)

Eve kirjoitti...

Sinisuu, kiitti! Kyllä siitä tuli hyvä!

Unknown kirjoitti...

mun lakanoista ei oteta kuvia