keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Jatkaakko vai eikö jatkaa ja muita heinäkuisia mietteitä!
Hei taas pitkästä aikaa!
On tässä ollut kaikenlaista, kuten rikkoutunut puhelin jonne jäi monia kivoja blogiin tarkoitettuja kuvia ja reseptivinkkejä. Ja sitten uusi puhelin ja väärät asetukset, jonka takia kuvia ei meinannut uudesta saada ollenkaan koneelle. Sitten on ollut kaikenlaista kivaa kesätekemistä ja yökylälapsia ja sellaistakin ajatusta, että jos en enää jatkaisikaan tämän blogin kanssa.
Tänään sitten kun taas selasin suosikkiblogejani, totesin etten toivoisi yhdenkään niistä lopettavan ja siitä innostuneena ajattelin kuitenkin vielä jatkaa. Edes hetkisen.


P.S. Uusille ilmoittautuneille lukijoille, TERVETULOA! :)

22 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Toivottavasti innostusta jatkaa löytyy, ei kannate ressata postaustahdista. Aina kun tarvin reseptiä/vinkkejä tulen heti tänne, kiitos siis kaikista ihanista resepteistä ja vinkeistä!!

jassu kirjoitti...

Sun ihanat reseptisi ovat mun iltasatujani pienintä nukuttaessani. Ja tosi monet on tullut testattua, nam. Kiitos!!!

Eve kirjoitti...

Oiii, kiva kuulla, Sini ja Jassu! Mukava kun jätitte kommenttia :) . Aurinkoisia hellepäiviä teille!

Anonyymi kirjoitti...

Et missään nimessä saa lopettaa, mä käyn parhaassa tapauksessa monta kertaa päivässä kurkkimassa mahdollisia uusia postauksia! <3

- Almilli

Maikki kirjoitti...

Ethän vain lopeta! Ihan vakkarikäytössä useat sun reseptit. Harvoin tulee vaan jätettyä kommenttia tänne :/ Tänään viimeksi tein sun ohjeella suklaamuffineja, lähes joka viikko teen myös Kepan suklaapiirakkaa ja myös cookies ohjeesi on kovassa käytössä! :)

helkku kirjoitti...

Joo älä vaan lopeta, mun reseptipankki <3 sinin kanssa samaa mieltä että ei stressiä postaustahdista, kirjoittelet sitten kun siltä tuntuu!

Pus!

Eve kirjoitti...

Almilli, maikki, helkku <3 Aaaaw, teidän kanssa!! :D Ihanat te!

jassu kirjoitti...

Ja ps. Puhelimeen olen laittanut suosikkeihin montakin, kaupassa helpompi löytää resepti. Onpa tänne tullut muitakin "painostajia" onneksi ;-)!

Liisa kirjoitti...

Ymmärrän mietteeni, mutta jospa jatkaisit ja kirjoittelisit siihen tahtiin kuin huvittaa!

Liisa kirjoitti...

* mietteesi
Tykkään resepteistäsi, koska pidän niitä "luotettavina" eli hyväksihavaittuna :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vakkarilukija, tunnustan etten vaan koskaan kommentoi. Mutta älä ihmeessä lopeta, blogisi on tosi kiva ja olen kokeillut täältä monia ihania reseptejä!

Eve kirjoitti...

Jassu, Liisa ja anonyymi <3 kiitos! Mukava kuulla että reseptejä testataan! On mukava jakaa eteenpäin löytyneitä aarteita. :)

EiNi kirjoitti...

Yks ja toinen lopettaa bloginsa, mut älä sä, please..
Sun blogi on kiva <3

Pia kirjoitti...

Jos lopettaisit, tulisit huomaamaan, että et tietäisi, mihin säilöä omia, hyväksi koettuja ohjeita! Ja toinen, joutuisit kirjoittamaan vieraillesi herkkujen ohjeita monta kertaa! Olen tämän itse kokenut! Ja tietenkin minäkin toivon, ettet lopettaisi! Kaikkein mukavinta on seurailla tuttujen blogeja, sillä niistä saa myös aina pikkusen tietoa, mitä toisille kuuluu! <3

Eve kirjoitti...

Eini ja Pia, olitte juuri niitä kenen blogeja lueskelemalla päätin jatkaa! Joskus vain tuntuu vähän siltä ettei ole mistä tänne ammentaa mutta pieni tauko toimi hyvin ;) .

EiNi kirjoitti...

<3
Sä taidat vähän joka päivä laitella jotain ihanaa syömistä keittiössäsi, niistä herkuista ja muistakin jutuista on kiva lukea täältä, olen iloinen jos jaksat/ehdit vielä jatkaa blogiasi!!

Heini kirjoitti...

Toivottavasti et lopeta blogia! harvoin tulee jätettyä merkkiä, mutta säännöllisesti täällä käyn! Ihanaa kesää <3

Eve kirjoitti...

Eini, keittiössä kuluu paljon aikaa päivästä, monilapsisen perheen vanhemmilla, sullakin, tiedän :) ! Niinhän se on, että kun sitä syötävää on tehtävä, samalla vaivalla siitä tekee jotain oikein hyvää syötävää :) .

Heini, kiitos kivasta kommentista! Jatkan taas paremmalla innolla teidän mukavien kommenttien johdosta :) . Mukavaa kesää teille kans!

Lotta S kirjoitti...

Jatka, pliiiiiis :) Luen tätä paljon mieluummin kuin erästä hyvin suosittua leivontablogia! Jatka vaikka vaan reseptilinjalla jos ei muuten huvita postailla.

Eve kirjoitti...

Kiitos Lotta, ihana kommentti! :) Pysy linjoilla!

Anonyymi kirjoitti...

Laitan kommentti tähän vanhaan ketjuun, sillä pitkästä aikaa täällä kun kesä on mennyt aika vähällä netissäololla.
Mutta se asia, eli vaikka päättäisit lopettaakin, niin älä sulje blogia, niin ei tarvitsisi kaikkia ohjeita alkaa ylös kirjoittelemaan. Täällä kun ne ovat hyvässä tallessa. Paljon olen ohjeitasi käyttänyt, hyviä kun ovat.
Ja mielellään kyllä ottaisin uusiakin ohjeita vastaan, eli ei haittaa vaikka päivitystahti olisi hiukkasen hitaampikin jos siltä tuntuu.
Tykkään enemmän kun perus leivontablogeista!

Eve kirjoitti...

Anonyymi, kiitos paljon kommentista! Hyvä ajatus tuo, että jos joskus lopetan, niin jätän kuitenkin blogin auki reseptejä varten! :)