maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lämmintä pitelee!
Huh hellettä, ihmiset! Nyt meitä helteenrakastajia hemmotellaan oikein perustellisesti! Nauratti, kun luin tänään jostakin nettilehdestä otsikon, jossa sanottiin että "superhelle saapuu Venäjältä" :) . Kun nämäkin lämmöt tuntuvat melkoisilta superhelteiltä. Tuntuu käsittämättömältä, että illalla kymmeneltä on ollut useampana iltana lämmintä +25!

Meidän pojat ovat olleet viime viikon (ja vielä tämän viikon) järviuimakoulussa. Osa jatkoryhmässä ja osa alkeis. Aikamoinen tuuri kävi, että saatii näin hyvät ilmat uimakoululle! On ollut myös hyvä syy pakata joka aamu eväät ja picnictavarat mukaan ja mennä koko päiväksi rannalle. Uimakoulu on ollut heti aamusta ja sen jälkeen on uitu ja otettu aurinkoa omaan tahtiin.

Lisäksi tällaisena heinäkuuna on ollut onni asua lähellä merta. Tästä pääsee nopeasti upeisiin saarimaisemiin ja vilvoittavaan veteen.
Yhtenä iltana palattiin veneretkeltä vasta auringon laskiessa ja oli kyllä upea kokemus lipua mereltä kotirantaan pitkin laskevan auringon siltaa! Sellaisia elämyksiä joita ei ihan heti unohdakaan.
Meidän kesäkuvat näyttäis muutenkin olevan tänä kesänä oranssien turvaliivien kukittamia :) .

Muistakaa juoda tarpeeksi vettä ja syödä tuplasti jäätelöä!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania merihenkisiä tunnelmia ja iloisia ilmeitä lapsilla!

Anonyymi kirjoitti...

... ja äskeiseen lisäksi terveisiä täältä serkuilta kaukaa ison meren takaa <3

Eve kirjoitti...

Kiitos sinne kauas meren taakse, ihanille <3 !