keskiviikko 3. joulukuuta 2014

It's been a long break....Hämmästyin itsekin! Elokuu! Tästä tuli kyllä blogihistoriani pisin postaustauko. En ihmettele vaikka kaikki lukijatkin olisivat kadonneet sillä aikaa :) . Pidin tarkoituksella blogia auki kuitenkin, aina välillä joku eksyy hyvin reseptien toivossa tänne ja itsekin jemmaan täällä joitakin reseptejä joita minulla ei ole muualla ylhäällä. Ja ehkä aina välillä päivitän uusiakin omaksi tai teidän iloksi. Nyt joulukuussa olisi kyllä oiva aika jakaa herkkuvinkkejä pikkujouluihin ja jouluksi.

Meille kuuluu oikein hyvää. Arki on jokseenkin kiireistä. Yritetään yhdistää miehen työ, minun työni, lasten kotihoito, koulut, kerhot, raksan (kodin) viimeistely ja vapaa-aika. Viime viikonloppuna päästiin itseasiassa saunomaan ensimmäistä kertaa omaan saunaamme! Se tuntui epätodelliselta. Ollaan jo niin totuttu saunattomaan elämään. Lauteina toimii vielä väliaikaiset viritelmät, mutta eiköhän varsinaiset lauteetkin ehditä ennen joulua tekemään valmiiksi.
Olen yrittänyt kovasti saada vähän omaakin aikaa ja tälle syksylle sitä on irronnut ennätykselliset kaksi viikonloppureissua ystävieni kanssa! Tunnen olevani aika onnekas ja kiitollinen. Järjestyneestä omasta ajasta ja ihanista ystävistä!

Itsenäisyyspäivänä olisi tarkoitus juhlia perinteisiä ystäväperheiden pikkujouluja meillä. Sitä ja muita lähiaikojen häppeninkejä varten täällä on ihan pian pystyssä herkkuleipomo, marengin, vaahtokarkin, fudgejen ja tietysti suklaan tuoksuinen sellainen. Pysykää kuulolla, pyrin muistamaan teitä reseptein!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jes, tosi kiva jos saadaan taas resepteistä nauttia!! Oon käynyt täällä usein, vaikka postauksia ei olekaan tullut. Vakiopaikka, mistä katsella ohjeita, jos oma pää lyö tyhjää! Usein olen myös saanut vieraille kertoa, mistä jonkun herkun ohje on peräisin!

Nyt joulun alla mietinkin, että mitenköhän sinä teitkään laatikot ym. Meillä vielä harkitaan, tehdäänkö perinteinen joulumenuu vai jotain muuta. VAikea valinta, kun suurin osa ei pidä jouluruoista, mutta perinteitä olis kiva vaalia....

EiNi kirjoitti...

Jee, mikä ihana yllätys, täälläkin blogissa on taas elämää!! :) Mielenkiinnolla jään odottamaan lupaamiasi ihanaakin ihanamman kuuloisia jouluherkkuja!

K kirjoitti...

Monesti on kaupassa tullut googletettua sun blogiin juurikin reseptien toivossa ja montaa reseptiä on testattukin! Kaikki hyviksi todettu ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jesss! Kiva, kun ehdit elävöittää blogiasi. Uusia postauksia ja reseptejä odotellen!

KirsiY kirjoitti...

Mukavaa, että olet palannut. :)

Pirpu kirjoitti...

tervetuloa "takas"! Oot vakioreseptipankkini. Viime sunnuntainakin pöydässä oli ohjeellasi tehty marjapaistos ja tonnikalapiirakka, sekä Houttenin jäädyke :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa!!! Älä vain häviä! :)

helkku kirjoitti...

Jee! You are back <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, olet palannut :) Monta monta reseptiä olen testannut ja aion testata lupaamiasia juttuja, ainakin fudgeja, joten niiden reseptiä odotellen!

Eve kirjoitti...

Hei ihanaa, että olleet kadonneet minnekään!! Tänään yritän saada fudgeohjeen teille! Kiitos ihanista kommenteista kaikki.

Anonyymi kirjoitti...

Jee, olet tullut takaisin! :)

Kysyisin heti kinuskisesta puolukkamoussekakusta, oletko käyttänyt siinä kaupan kinuskikastiketta? Kävisikö esim, rainbow?

Eve kirjoitti...

Anonyymi, käytän siinä ihan kaupan kinuskia, se rainbown käy hyvin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä hyvä nainen sulje tätä blogia!! Samalla lähtis mun reseptiarkisto!;) Tänne aina palaan, kun haluan leipoa jotain suklaista ja superhyvää! Ja teidän kuulumisiakin on mukava lueskella!

Eve kirjoitti...

Kiitos anonyymille kivasta kommentista! :)
En sulje, reseptit ainakin saavat pysyä täällä, vaikka päivitystahti vaihteeleekin.

Peukaloinen kirjoitti...

Heippa vaan! Kiva kun olet bäk! Jätän nyt ekan kerran itsekin kommenttia. Pidän bblogisi elämänmaksuiuudesta ja aitoudesta ja kokolailla vakilukija olen :)