keskiviikko 27. elokuuta 2014

Herkuttelua Tallinnassa


Aamiainen paraatipaikalla laivassa!

Muutama vinkki Tallinnanmatkaajalle!

Tallinna on vähän sellainen must-go paikka pari kertaa vuoteen. Nykyisin tuhlaan shoppailubudjettini sinne ja sitten olen shoppailematta taas muutaman kuukauden Suomessa. Tallinnasta löytyy monta lempparivaatekauppaa, jota edelleen odotan aukaistavaksi myös Suomeen. Tämän reissun vaaterahat jäivät Virukeskuksen Reservedin kassaan. Muut suosikkiliikkeet löytyvät Rotermannin kauppakeskuksesta. Lisäksi Tallinnassa pääsee hyvin irti arkiajatuksista, se pienen pieni laivamatka nopealla lautalla jo heittää aivot rentoutumisasentoon ihan erillä tavalla kuin vaikka päivä Helsingissä. Tallinnanreissulle kuuluu ehdottomasti myös hyvien ystävien seura.

Tällä kertaa söimme ravintola Clayhillsissä, joka mainostaa itseään Tallinnan parhaaksi "gastropubiksi". Voin vakuuttaa, etten olen saanut missään Tallinnan ravintolassa näin hyvää palvelua kuin täällä! Tunnelma ravintolassa oli hyvä, tykkäsin sisustuksesta, hinnat olivat edulliset ja silti ruoan esillepano oli todella tyylikästä. Ja kaikenlisäksi ruoka oli hyvääkin.
Kahvit joimme Anneli Viikin suklaakahvilassa. Konvehdit olivat täydellisiä! Kannattaa kokeilla!
Molemmat paikat löytyvät vanhastakaupungista.6 kommenttia:

EiNi kirjoitti...

Kiitos Tallinnan terveisistä!
Kiva kurkistus teidän reissuun! Monesti olitte mielessä päivän aikana. :)

Eve kirjoitti...

Ole hyvä, säkin olit mielessä <3 !

Leena H. kirjoitti...

Hei,löysin blogiisi ja kas ihania juttuja. Helppoja ruokaohjeita, nam ja jippii. Kiitos erityisesti tonnikalapannari ohjeesta, het tekoon tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Hei voisitko jakaa täällä sen ystävältä saamasi kakkuohjeen, johon tulee kondensoitua maito, sormisuolaa(?), päälle pekaanipähkinöitä.. Ja sen omppupaistoksen, joka on semmoinen ihanan toffeinen..? Olisin tosi onnellinen! :-D

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ethän vain ole lopettanut blogin kirjoittamista? Olen löytänyt blogistasi valtavasti hyviä ruoka- ja leivontareseptejä, joten innolla odottelen ja kaipailen uusia postauksia😊