perjantai 2. tammikuuta 2015

Joulu 2014
Myös meidän kotiin tuli joulu! En edes halua sanoa että se olisi tullut ja mennyt, koska joulumieltä on vielä hitusen jäljellä! Kuusi näyttää tänä vuonna erityisen kauniilta enkä taida raskia riisua sitä vielä loppiaisenakaan. Joululaulutkin soivat vielä taustalla aamusta iltaan. Mutta tietysti arkikin tavoitti meidät monella tapaa. Mies ei ehtinyt juurikaan joululomailla, vaan palasi heti joulunpyhien jälkeen takaisin töihin. Lapset sairastuivat flunssaan, jääkaappi kaikui tyhjänä, itse jatkan töitä taas huomenna.
Mutta jouluna me kaikki olimme kotona, kukaan ei ollut kipeänä (mistä olin erityisen kiitollinen tänä vuonna, koska instagram ja facebook täyttyivät ystävieni kuvia sairastuvistaan, eli pöpöjä jylläsi vähän joka puolella), ruokaa oli yllinkyllin ja se oli onnistunutta, tunnelma oli se hituisen erityinen niin kuin jouluna kuuluukin. Tapaninpäivänä ajoimme Ouluun minun vanhempieni luokse pariksi päiväksi. Matkalla pohjoiseen sää oli maagisen kaunis, eikä pitkä ajomatka tuntunut enää ollenkaan tylsältä ajatukselta! Päinvastoin, kilpaa kuvasimme ja ihastelimme talven ihmemaata!
Ensimmäiset kaksi kuvaa ovat meidän joulukodistamme ja kolmas kuva on teille pieni pala tuota maagista kauneutta tuolta pitkän ajomatkamme varrelta.

Oikein paljon onnenhetkiä teidän kaikkien blogilukijoiden vuoteen 2015!

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia, aivan ihanan näköinen koti teillä. Varmasti luonnonvalon määrä teidän kodissa on mahtava valoisalla säällä.

Oikein onnellista vuotta 2015 sinulle!

Eve kirjoitti...

Kiitos Tiina! :) Kyllä, tässä kodissa parasta on valo! Sitä riittää paljon ja joka suunnasta.

Unknown kirjoitti...

Onnellista elämää teille! Raksu

Eve kirjoitti...

Kiitos Raksu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kenen piirtämä teidän talo on?
Jotain samaa kuin omassamme. :)

Eve kirjoitti...

Talon on piirtänyt arkkitehti Antti Heikkilä.

Erja kirjoitti...

Ihana koti teillä!
Käy kateeksi nuo isot ikkunat ja luonnon valo!

Eve kirjoitti...

Kiitos Erja! Valo on minunkin mielestäni tässä parasta! Ikkunoidenpesu tylsintä ;) !