sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Savulohitahna


Tämä oli meidän tämän joulun ja uudenvuoden hitti! Täydellistä ruisnappejen, hapankorppujen, suolakeksien ja voileivän päällä. Miksei menis vaikka voileipäkakun välissä tai kolmioleivän täytteenä? Täydelliseen herkkuun ei montaa raaka-ainetta tarvitse.

150g philadelphia-tuorejuustoa
100g ranskankermaa
200g lämminsavulohta
puoli nippua tuoretta tilliä silppuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Sekoita kaikki. Anna maustua pari tuntia.

5 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Siis tuo on kyllä, niin helppoa ja niin hyvää! Ai että kun maistuis hyvin tässä illan mittaan :) Ja onpa kyllä monikäyttöistä, kiitti vinkeiatä ;)
t. EiNi (hups..Emilian tunnuksilla)

Emilia kirjoitti...

Vinkeistä.. ;)

Elle kirjoitti...

Tytön ristiäisiin tein tuommosta ja ai että kun maistui hyvältä tuulihattujen täytteenä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on ihan parasta uuniperunan täytettä!

Eve kirjoitti...

Hei lisää käyttövinkkkejä!! :) Kiitos ihanat lukijat. Taas ostin savulohta jääkaappiin, jospa välipalaksi ehtisin tekemään. Ajateltiin kokeilla croissantien välissä!