Tämä oli meidän tämän joulun ja uudenvuoden hitti! Täydellistä ruisnappejen, hapankorppujen, suolakeksien ja voileivän päällä. Miksei menis vaikka voileipäkakun välissä tai kolmioleivän täytteenä? Täydelliseen herkkuun ei montaa raaka-ainetta tarvitse.
150g philadelphia-tuorejuustoa
100g ranskankermaa
200g lämminsavulohta
puoli nippua tuoretta tilliä silppuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Sekoita kaikki. Anna maustua pari tuntia.
5 kommenttia:
Siis tuo on kyllä, niin helppoa ja niin hyvää! Ai että kun maistuis hyvin tässä illan mittaan :) Ja onpa kyllä monikäyttöistä, kiitti vinkeiatä ;)
t. EiNi (hups..Emilian tunnuksilla)
Vinkeistä.. ;)
Tytön ristiäisiin tein tuommosta ja ai että kun maistui hyvältä tuulihattujen täytteenä. :)
Tuo on ihan parasta uuniperunan täytettä!
Hei lisää käyttövinkkkejä!! :) Kiitos ihanat lukijat. Taas ostin savulohta jääkaappiin, jospa välipalaksi ehtisin tekemään. Ajateltiin kokeilla croissantien välissä!
Lähetä kommentti