torstai 10. helmikuuta 2011

Oma hetki


Toisinaan saan päiväunille sekä nuorimman poikani, että nuoremman hoitolapseni ja silloin on lupa isojen poikien olla hetki tietokoneella/pleikkarilla ja minulla on oma pieni rentoutushetkeni aamupäivän aherruksen jälkeen. Silloin keitän teen ja valitsen tarkoin kauniin mukin mistä nautiskelen sen ja samalla luen hyvää lehteä. Sen lisäksi että olen teefriikki (lähes joka kauppareissulta lähtee mukaan jotain herkullista teelajia kokeiluun), olen myös lehtien irtonumerofriikki. Tilaan tällä hetkellä vain Kodinkuvalehtä, jota olenkin tilannut jo varmaan 7 tai 8 vuotta! Tänään oli Kodinkuvalehtipäivä ja sen takia olin odottanut jo aamusta asti omaa hetkeäni. Ja olin onnekas, koska tänään molemmat pienet nukahtivat ja sain rauhassa lukea muunmuassa siitä, kuinka paljon tässä maailmassa on hyvää tai miltä tuntuu sairastaa kuolemaan johtavaa FALSia tai miltä tuntuu naisena ja perheenäitinä istua vankilassa tai elämästä Keniassa. Bongasinpa lehden sivulta myös bloggaavan ystäväni E:n ;) sekä kauniita sisustuskuvia ja herkullisia ruokareseptejä. Kulupa siinä taas teetäkin useampi kupillinen.
Nyt on lasten vuoro päästä välipalalle ja sen jälkeen parin tunnin kuluttua loppuu työpäiväni hoitotätinä ja illalla minua odottaa lisää omaa hetkeä, eli hikisen mukavaa zumbaa!

Miten sinä vietät pienen oman hetkesi?

4 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

Minäkin toimin pph:n työssä :) Tykkään suuresti. 2,5 lasta omieni lisäksi. Opiskelen myös samalla ammattitutkintoa itselleni.

Oletko töissä yksityisenä vai kaupungilla?

Eve kirjoitti...

Noniin: olen yksityisenä hoitajana. Ja minäkin tykkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Oma hetki, kirpparilla pyöriminen, herkut ja kahvittelu ja lehti
tai blogien selailu
Päivi

Anonyymi kirjoitti...

latte,
lehdet,
kirjat,
netti,
viimeisenä vaan ei vähäisimpänä
Fressi ;)

näistä on mun vapaat, omat hetket tehty !

P