keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kirppislöydöt ja muuta höpinää...

Lauantaina piipahdettiin Fida-kirppiksellä, vierailulla olevan äitini toiveesta. Tuo Fida on aika kiva, uutta tavaraa tulee tiheään ja jos on aikaa penkoa ja tonkia, niin löytöjä saattaa tehdä! Tällä kertaa löysin pinkit kaunottaret täydennykseksi korkoriviin, sekä hypersuloisen farkkumekon! Muistattehan haaveeni niistä farkkuhaalareista? Olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa minulle sopivaa mallia, tuloksetta. Ehkä tämä mekko tyydyttää sen tarpeen toistaiseksi ja varsinaisten lappareiden etsintä jatkuu. Yhteensä näiden hinta oli 10e ja molemmat olivat täysin virheettömiä, todennäköisesti uusia(samaan hintaan sain vielä pari muovidinosaurusta lapsille).


Niin, olikin tullut ruokapainotteisia postauksia viime aikoina. Olisi hauska kuulla, millaisia lukijoita blogilta löytyy? Millaiset tekstit ärsyttää ja mitä aihepiiriä olisi kiva nähdä lisää? Tuletteko leivonta/ruokapostausten perässä, kiinnostaako sisustusratkaisut vai intoonnuttako uteliaisuuttanne vapaa-aikaani tai perheeseen liittyvistä postauksista tai tällaisista sekalaisista kirppis/muoti tms höpinöistä?
Oikeassa palkissa on ilmoittautuneena 32 lukijaa :) Kiitos teille, upeaa tietää vähän ketä täällä käy. Paljon kommentoi myös anonyymit ja muut jotka eivät ole kirjautuneet lukijoiksi (kiitos teille kans!!) ja varmasti suurin osa on ne tuntemattomat, joita ei näy eikä kuulu.

Oikein aurinkoista maaliskuun toiseksi viimeistä päivää teille ihan kaikille! Me taidetaan lähteä ulos kävelylle lapsikatraan kanssa.

10 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Kivat löydöt!
Mä tykkään seurata monenlaisia juttuja. :) Ehkä sisustus- ja vaateaiheet on parhaat!

Anonyymi kirjoitti...

Oon seurannut salaa aina välillä tätä blogia, tunnustan. :) Ihanat korkkarit, tykkään erittäin paljon!

Heljä kirjoitti...

Mahtavat löydöt taas! Ja mitä kakkuja ja herkkuja olitkaan edellisiin postauksiin laittanut! NAM, NAM, NAM!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään eniten ruoka- ja leivontajutuista,niitä tuskin voi olla koskaan liikaa! Mut toki muutkin jutut kiinnostaa.. Aika usein käyn tsekkaamassa mitä kivaa blogistasi löytyy :) -Jenny

Päivi kirjoitti...

Hei!
ainakin sulta ottanut ohjeita.nachosalaatti,pekonisal,munakoisoruoka...ja kaikki tosi hyviä.ja aion muitakin sulta testailla.
sisustus kiinnostaa,ja muut sen mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen lueskellut blogiasi jo pitkään enkä ole koskaan jättänyt merkkiä.

Tykkään kaikista jutuista ja monia leivontaohjeita olen kokeillut ja kaikki ollut tosi hyviä. Nytkin jääkaapissa muhii Amerikkalainen omenakakku pojan synttäreitä varten, ei ole siis vielä maistettu, mutta varmasti on hyvää! Kaikki jutut siis laidasta laitaan kiinnostavat:-)

Petra

helkku kirjoitti...

Ruoka- ja leivontaohjeet kiinnostaa erityisesti!! Luotan sun makuun ja tiedätkin että useat reseptini ovat sinulta lähtöisin ;) (muille tiedoksi että usein viikonloppuisin häiriköin eveä ja kinuan siltä jotain reseptiä :D )

San kirjoitti...

Tää tykkää sisustus ja muista jutuista. Ruokajutut ei ole mun juttu. Luen niitä aina väärään aikaan ja tulee nälkä :D

Ihana tuo farkkuhame.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en oo koskaan kommentoinut,mutta säännöllisesti seurailen. Kaikenlaiset jutut kivoja mut nuo herkulliset leivonnaiset houkuttelee kokeilemaan. Just tuo amerikkalainen omenakakku pitäis testata.

Tarja

Eve kirjoitti...

KIITOS paljon kommenteista! Näyttäis siltä, että piipahdatte kuka mistäkin syystä, joten ehkä jatkan tätä "punalangattomuutta".... ;)