torstai 31. maaliskuuta 2011

Leikkari

Kiitos edellisen postauksen kommenteista! Niitä tulkiten ihmiset piipahtavat täällä kuka mistäkin syystä, joten taidan jatkaa tällä "ei-punaista-lankaa"-linjalla ja jaan kanssanne niitä juttuja, joita oikein kovasti tekee mieli jakaa. Oli aihepiiri sitten mikä tahansa. Noo, luultavasti jatkossakin suuri osa tulee olemaan ruokaan liittyvää juttua, se kun jostakin syystä on niin lähellä sydäntä oleva asia! :)

En muistaakseni ole koskaan esitellyt lasten leikkihuonetta kokonaisuudessaan. Jossakin kuvissa on vilahtanut ehkä osa siitä, mutta tässä huone kokonaisuudessaan. Kaikki lelut piiloutuvat noiden kolmen stuva-penkin sisään. Yhdellä seinällä on maalaus-tarra-taidetta, yhdellä seinällä magneettiseinä lasten magneettitouhuja varten ja kolmannella seinällä uusimpana lasten oma auto-maalaus styroksin päälle pingotetun kankaan päälle maalattuna. Teemana siis iloiset, simppelit autot. Verhona tietysti Bo-Boo.
Värit ovat iloiset ja pursuilevat: vihreää, keltaista, punaista ja sinistä. Enimmäkseen kai vihreää. Täällä huoneessa ei yritetäkään rauhoittua tai nukkua, täällä ei ole mitään rikkoontuvaa tai mitään mitä pitäisi varoa. Täällä saa rauhassa villimpikin lapsi leikkiä! :)
Lapset nukkuvat nukkarissa, joka onkin esitelty blogissa jo joulukuussa täällä . Siellä on vain yönsinistä ja valkoista, raikasta ja rauhoittavaa.
P.S. klikatkaa kuvia isommiksi, jos ovat liian epäselviä

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat nuo stuvat! Oletko kokenut kestäviksi, jos on leluja täynnä? Ikean Malm-lipastot eivät ainakaan miellä toimineet siinä. Kiskot eivät kestäneet, eivätkä myöskään laatikkojen pohjat, ihan pahvimeininkiä pohjat niissä!!! :/

Anu ja Ninja kirjoitti...

Stuvat näyttää siisteiltä, meillä on yksi vaatekaappi.

Ihanan raikas leikkihuone, mä olen vihreä-valkoisen ystävä. Ja ihana kerrossänky nukkarissa.

Anu

satmaari kirjoitti...

Kaunista :-). Nähdäänkö huomenna kaunokainen?

Makea maa kirjoitti...

Mitä palloja nuo lampun johdossa olevat ovat? Meillä olisi kaiketi sama lamppu ja sitä olisi kiva piristää tuommosilla :)

Pia kirjoitti...

Kylläpä on ihanan raikkaat värit ja sievät huoneet! Minä tykkään kans väreistä!!

Jenni kirjoitti...

Aivan ihania kuvia leikkihuoneesta. Kyllä meidän pojat ovat innoissaan niistä tarroista, kiitos vielä. Ovat ihania.

Meillä on myös tuollainen valkoinen lamppu, mistä olet ostanut nuo vihreät "kuulat" siihen varteen? :)

Eve kirjoitti...

Anonyymi: meillä on ollut laatikot käytössä syyskuusta asti ja kovassa käytössä ovatkin ja ainakin edelleen ihan priimaan! :) Eli uskaltaisin luvata kestäviksi!

Anu: Stuva on kaunista muotoilua ja itseasiassa tyyli sama kuin kerrossängyssäkin!

Satu: Ehdottomasti!!!

Makea Maa ja Jenni: "pallot" ovat Sinellistä ostettuja puuhelmiä maalattuna tuolla vihreällä seinämaalilla. Nukkarin lampussa samat sinisenä. Helppo ja edullinen tuunausidea mihin vain peruslamppuun! Yläpäästä kaikki ylimääräinen irti ja pujottaa helmet sieltä johtoon. Pitää ostaa isoin saatavilla oleva helmi, että reikä on tarpeeksi iso johdolle. Olikohan tuo 5cm halkaisijaltaan, en ole varma. Tuossa on 6 helmeä per johto.

Kuukkelinainen: lastenhuoneessa varsinkin on ihana leikitellä väreillä!!

Eve kirjoitti...

Jenni ja kiva, jos tarrat olivat mieluisat!!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Monesti olen täällä käynyt ihastelemassa ja lukemassa, mutta viestiä en ole tainnut ennen jättää...
Todella pirteä ja leikkimään houkutteleva leikkari teidän muksuilla =) Voih, itsekin haaveilen, että ois leikkari ja nukkari erikseen, nyt kun ovat yhdessä...

T. Lupukka (vauvat.net)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva ja pirteä leikkari pojilla! Hauska tuo helmi-idea. Pitääpä laittaa muistiin. :)

Olen kanssa miettinyt Stuvaa, olisi hinta kohdillaan ja ehkäpä siis laatukin?

Esmeralda kirjoitti...

Tosi pirteä ja reipas huone! Kivoja erilaisia vihreitä. :)

Anonyymi kirjoitti...

on hyvä lasten kammari. Lapsille pitää olla iloista ja lasten mittoihin tehtyä. Nuo ihanat Bo-boo-verhot, aidot kahdeksankytluvun alusta kestäneet. Toisen sukupolven käytössä jo. Siis aina kannattaa ostaa laatua!
kirjoittia mamma

Eloise kirjoitti...

Ihana idea tuo lasten oma autotaulu!

Eve kirjoitti...

KIITOS vielä kaikille kommentoineille! Ja tosiaan, Bo Boot on mun lapsuuden makkaristani, menneisyyden havinaa siis ;) Kiva ajatus, että omat lapset katselevat ja heiluttelevat samaa verhoa kuin itse melkein 30 vuotta sitten!

Anonyymi kirjoitti...

Stuvista aloin minäkin kyseleen, ku just leikkihuoneeseen niitä olen kaavaillut. Ja hauskaa teilläkin nukkari! Musta ihanaa ku kaikki kolme (3-,2- ja 1-vee) nukkuvat samassa huoneessa.

Eli Stuvat uskaltaa ostaa ja ilmeisesti vetää hyvin leluja sisuksiina? :)

Kiva blogi sulla, tähän elämäntilanteeseen soppeli!

-Riikka

Eve kirjoitti...

Riikka: kiva kun jätit kommenttia! Stuvaan ollaan tosi tyytyväisiä! Vetää hyvin leluja sisäänsä: meillä on noita 3 ja parkkitaloa lukuunottamatta jokainen lelu menee niiden sisään. Ollaan jaettu ne niin, että yhdessä on pehmolelut ja keppihepat, yhdessä on kaikki kulkuneuvot (autot, junat jne) ja kolmannessa on sisällä kaksi laatikkoa, toisessa kaikki palikat (dublot ja mega blocksit) ja toisessa muovilaatikossa sekalelut (brion puulelut, ruokalelut ja vauvalelut). Pikkulegot on sitten nukkarissa, niin eivät sekoitu muihin leluihin ja sinne pääsee hyvin isot leikkimään legoilla jos on esim pikkuvieraita jotka syövät pikkelegot. Mitään kulumiseen tai hajoamiseen viittaavaa ei näkyvissä ainakaan vielä! :)