maanantai 19. syyskuuta 2011

Cup of tea, please!


Olen teefriikki. Totaalisen sellainen. Kesällä pidän taukoa tai korvaan lämpimän teen jääteellä. Syksyllä jatkan taas, saatan juoda kerralla viisikin kuppia teetä. Vihreää mieluiten, myös hyvinmaustettu musta ja valkoinen tee uppoaa. Useat ystävänikin tietävät teehetkistäni ja silloin tällöin saan tuliaiseksi jotain oikein hyvää teetä.
Kuvassa olevan Cha-teen toin Tallinnasta. Harmittaa kun en ostanut kuin tuon yhden kauniin purkillisen, koska se osoittautui todella hyväksi. Jos, arvoisa lukija, olet törmännyt tähän teehen jossakin päin Suomea, kerrothan minulle!?!Oliskohan Stockan Herkussa? Purkkeja oli saatavilla eri makuja erivärisissä tölkeissä ja minä typerys ostin vain tämän keltaisen. Miten ajattelematon saatoinkaan olla?

6 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Kävitkö näiden nettisivulla? oli pakko googlata (tee-fani minäkin) ja löysin tän: http://www.cha.ee/

Sieltä löytyy firma nimeltä Compet Oy joka vissiin tuo tätä Suomeen. Josko niiltä sais infoa jälleenmyyjistä :)

Eve kirjoitti...

Oi, kiitos Heini! En oo ehtinyt vielä googlailemaan! :) Täytyypä kysellä niiltä!

Anonyymi kirjoitti...

Heips.
Suurena teen ystävänä täytynee vinkata sinulle Rovaniemeltä löytyvästä maailman ihanimmasta teekaupasta. Myös nettikauppa. Kannattaa kokeilla, parempaa teevalikoimaa saa etsiä!
http://www.mandragora.fi/

Minttu syleilee vadelmaa

Eve kirjoitti...

^^ei oo todellista, miten ihana nettikauppa!! ARvasin, että kannattaa mainita teefriikkeydestäni! Kiitos tuhannesti tuosta vinkistä!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moko-marketista saa tuota hyvää teetä

Eve kirjoitti...

Kiitos vinkistä!! :)
Tuollainen musta purkki löytyi viime viikolla myös Prismasta, eli näyttäis alkavan tipahdella jälleenmyyjiä myös Suomeen!!