perjantai 13. tammikuuta 2012

Viikonlopun viettoon!


Törmäsin netissä tällaiseen hääpukuun, johon pukeutuisin, jos hääni olisivat nyt eikä reilu 8 vuotta sitten! :) Aika helmi, vai mitä?
Onneksi ei oo tarpeen vaihtaa miestä. Paitsi ettei IHAN täydellinen ollutkaan, nimittäin annoin hälle haastetehtäväksi hommata meille lastenhoitaja tälle illalle, että oltais päästy viettämään kahdestaan iltaa johonkin ja kuten arvata saattaa, FAILED. Että ei sitten mennä. En jaksa olla aina se, joka huolehtii meidän babysittereistä. Laitoin pullataikinan kohoamaan ja päivälliseksi teen aivan ihanaa munakoisopaistosta, josta bloggasin kerran jo täällä. Ehkä sillä melkein pääsee johonkin hienoon ravintolatunnelmaan, tosin ehkei se oo ihan yhtä romskua koko perheen kesken, varsinkin kun perheestä puolet ei muistaakseni oikein digannut tuota ruokaa. No mutta mun lempparia se on joka tapauksessa!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti tämä 13.päivä perjantai on ollut onnen eikä epäonnen päivä teille! Meillä oli kiva aamupäivä juhlimassa kotiäidiksi jäävää ystäväämme. Hyvä syy juhlia muuten, arvostan!

12 kommenttia:

satmaari kirjoitti...

AI HELMI!

Voi kökkö! Tuokaa pojat huomenna meille?

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille! Aika urheesti kasaat juhlan kasaan, vaikka alkuperäinen idea menikin mönkään. Kunnioitettavaa!

Tulin kääntämään sulta arkiruokaidiksiä. Kiitos niistä! Ovat tuoneet jo paljon iloa ja makua arkeen! :)

-Riikka

Eloise kirjoitti...

todella valtavan kaunis puku! Herkkä ja puhdaslinjainen...

Ihanaa perheperjantaita teille. Lapset tarvitsevat muistaakseni aika monta kertaa, ennenkuin tottuvat uusiin makuihin, joten älä luovu toivosta...joku päivä he vielä toivovat sitä sinulta, kun et lakkaa tarjoamasta :).

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan hääpäivästä.Meillä on sitten tuota yhteistä taivalta just samanverran ku teillä... 10.1. tuli 8 vuotta! eikä meilläkään toinen osapuoli hirveesti oo reagoinu vaikka tossa mainitsin että olis hääpäivä ;-) mut näillä mennään... ei oo romantikko.. paitsi että ässä voi olla hiassa... joku päivä viel yllättää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut hääpäivästä.
Tänään meilläkin ruokana munakoisovuokaa soveltavin aineksin, kiitos ohjeesi! lapset vielä pyysivät sitä tekeväks.
Päivi-aart.t.
ps.puku kaunis, vaan ei pitsi jotenki taivu mun iholle.
sä jäit mieleen blog.tapaamisen illasta tosi rempseänä, ja sun juttuja mahtava kuunnella kun olet niin ilmeikäs:)

Eve kirjoitti...

kiitos, varsinainen hääpäivä oli oikeastaan tasan kuukausi sitten, on vain ikäänkuin edelleen juhlimatta sen kummemmin. Lastenhoitajat usein vähän vaikea saada, mut ehkä joku viikko. Munakoiso ja pullat olivat kuitenkin herkullisia!

helkku kirjoitti...

Ai helmi toi puku! Mielettömän kaunis Voin täysin kuvitella sen sun päälle :)

Babysitterit vähissä täällääkin... voi kun oma kotiväki asuis lähempänä!!!

K kirjoitti...

Sattumalta löysin blogeja selaillessani (mistä kovasti tykkään) tähän blogiin, ja sit alkoi tuntua, että tässä on jotain tuttua. Ja serkkutytön blogihan se on. :) Jotenki niin sun näköinen, vaikka ei ollakaan tekemisissä (paitsi fb) oltukaan aikoihin. Mukavia juttuja!

Heljä kirjoitti...

Sopis sulle just tuo puku!
Saanko varata teidät ensviikonlopulla kylään?

Anonyymi kirjoitti...

MISTÄ löytyi tuo puku? Tässä pitää kohta häitä alkaa suunnitteleen ku on sen verran tappelemista joka asiassa tuon toisen kanssa :D ihana, ihana, ihana, täydellinen!

-Kisko

Heini kirjoitti...

Voi harmi kun ette päässeet kaksin iltaa viettämään :( mä oon kanssa meillä aina se, joka hoitaa kuviot, jos kaksin johonkin tahdon tai tahdotaan lähteä. Aina välillä päätän, että en tasan enää järkkää mitään, kun toinenkaan ei sitä koskaan tee. Mutta sitten taas huomaan järjestäväni. Kuten nyt menneenä viikonloppuna. ;) meidän hääpäivä, viides sellainen, oli muuten tuo perjantai 13. pvä. Ei ollut epäonninen, onneksi.

Eve kirjoitti...

K: oi, olispa kiinnostava tietää kuka serkuista siellä lukee! Mut tosi kiva kun jätit merkkiä käynnistä, sitä arvostan :)

Houtten: sunnuntaina nähdään!!

Siskoliini: mä niin tiesin, että kommentoisit ;)) googlaa "city glamour weddig dress" kuvagooglella, niin löydät.

Muille kans kiitos kivoista kommenteista!:)