maanantai 31. tammikuuta 2011

Jauheliha-munakoisopaistos


Äitini oivallisella ohjeella teen yhtä lempiruoistani, jauheliha-munakoisopaistosta. Uunivuokaan laitetaan kerroksittain viipaloitua ja pannulla pyöriteltyä ja suolattua munakoisoa, hyvin ruskistettua ja maustettua jauhelihaa, sipulia ja tomaattia, päälle vielä juustoraaste. Kuulemma aurajuustokin käy tähän mainiosti! Paistetaan koko komeus uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia. On todella hyvää ja myös vähähiilihydraattista, jos hiilareita haluaa välttää!

7 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kiitos! Tätä heti huomenna. Juuri tällaista vaihtelua ainaiseen spagettiin.

Eve kirjoitti...

Helena, tämä on tosi hyvä, ei tarvitse mitään kermoja tai muita liemiä sekaan. Maustaa vain hyvin lihan ja ripottelee suolaa munakoisojen ja tomaattejen päälle. Kokeile ihmeessä!

Suvi kirjoitti...

Onpa namin näköistä! Tosin en tuosta munakoisosta tiedä tykkäänkö, mutta silti nams :D

Aurajuustoa....:P~~~~~~~~

houtten kirjoitti...

Mä teen myös tätä samaa aika usein. Meillä siis myös tykätään!
Ja äipältä ohje mullekkin päätynyt!

houtten kirjoitti...

Ja mä laitan muuten munakoisojen ja tomaattien päälle normisuolan sijasta aromisuolaa.

Satu kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Aloittelin jo hiilareiden vähentelyä, kunnes tein sun houkuttelusta sitä jäälauttaleivosta..Tuli syötyäkin!

Eve kirjoitti...

No Satu, ekaks mä houkuttelen epäterveellisyyksiin ja sit vaihteeks onneksi terveellisiinkin ;)
Houtten, meidän äitit on muuten aika usein antanut samoja ohjeita!!
Suvi, munakoiso on mieto, mutta mehevä! Kokeilepa tätä, luulen, että tykkäät! :)