tiistai 9. lokakuuta 2012

Minttu-suklaa cupcaket arkipäiväjuhlaan

Tästä arkipäivästä tehtiin juhlapäivä juhlimalla mm.
-viisivuotiaan eilen alkanutta hampaidenoikomishoitoa
-kahden keskimmäisen "alan reippaasti nukkumaan"-rastitaulun täyttymistä
-sitä, että saadaan mies/iskä kotiin Pariisista tänään (tai oikeastaan tämä oli kai lohturuokaa isi-ikävään)
-sitä, että nuorin poika selvisi tänään kerhossa hienosti ilman isoveljeään (joka oli hammaslääkärissä), vaikka ensimmäinen kerho ihan yksin jännitti ihan kamalasti!
-Vellan 4kk-päivää


Angry birds-limpparit oltiin jo valmiiksi ostettu odottamaan rastitauluntäyttymispäivää! Lupasin lelut taulun täyttymisestä, halusivat lelun tilalle limutölkit. Tuli toki halvemmaksi eikä talo täyty turhista pikkuleluista yhtään enempää ;)
Minttu-suklaa cupcake-reseptin nappasin eilen Valion mainoksesta. Helppo resepti ja hyviäkin kuin mitkäkin! Vihreä karamelliväri kuorrutteessa tekee näistä veikeän näköisiä. Resepti löytyy täältä Valion sivuilta. Ohjeessa pyydetään laittamaan 75g suklaata, laitoin itse 100g, mielestäni jos leivonnaiseen pyydetään laittamaan suklaata 75g, se kuulostaa lähinnä kiusaamiselta :D


4 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Mielettömän ihanan näköisiä. Pojat just niin poikia. :DD

Salla kirjoitti...

Itsekin nappasin eilen tämän reseptin talteen ja ihmettelin juurikin tuota 75g suklaata :) naurettavaa suorastaan!
Täytyykin kokeilla reseptiä hetimmiten..
P.s meilläkin angry birds-limut listaykkösenä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulin tänne hakemaan inspiraatiota ristiäisleipomuksiin ja muistelin tuossa samalla, että teillä taisi olla leikkarissa lapsilla ne ikean stuvat. Miten ne on kestäneet leikkejä? Kandeeko ostaa?

-Riikka

Eve kirjoitti...

Kuukkeli ja Salla <3
Riikka: Stuvat ovat sen verran kivat, että voisin ostaa hyvin lisääkin. Meillä on 3 sellaista vetolaatikkohässäkkää. Yhteen on joku kalauttanut sellaisella hakka-leluun kuuluvalla puuvasaralla särön siihen runkoon. Eli sellaisesta tosi kovasta iskusta tuli näköjään "reikä". Mutta esim.laatikkojen pohjat pitää ja kestää tosi hyvin, lapset esim kaivaa niistä usein lelut pois ja menee itse niihin laatikoihin istumaan jne.ja hyvin ovat kestäneet rajummatkin majaleikit.