tiistai 16. huhtikuuta 2013

BisnesmiehiäMiion Angry Birds-kirppis. Kovasti meillä kauppaa käydään, tulevaisuuden liikemiehiä kai. Isänsä poikia! :)
Piirtelevät ja myyvät. Kun sanoin, että nyt loppui rahat, askartelivat minulle etuseteleitä, joilla Angryja saa ilmaiseksi. Reilua!

Meidän pojista tulee isona kuulemma liikemiehiä, puutarhureita ja keksinmaistajia. Minusta piti tulla isona hammashoitaja, koska se oli myös äitini ensimmäinen ammatti.
Muistatteko ne ihanat "ystäväni-kirjat", joihin täyteltiin tulevaisuuden ammatteja ja muita kivoja tietoja? Minun kirjat olivat hiiret syöneet, kun olivat vahingossa jääneet ulkovarastoon edellisessä kodissa. Arvatkaa harmittiko! Ei auttanut kuin heittää kaatopaikalle.

Me podetaan flunssaa oikein koko perheellä! Joten tällä viikolla ei taideta uusia reseptejä jaksaa kokeilla. Eilen leivottiin ihan tavallista pullaa lasten kanssa yhdessä.

Voikaa hyvin!

6 kommenttia:

kotikummunmamma kirjoitti...

Bisnesmiehiä ovat. Hellyttävää, että sitten äidille annetaan etukuponkeja! Hyväsydämisiä poikia!

Anonyymi kirjoitti...

:-) keksinmaistaja, ihan paras! :D

Anonyymi kirjoitti...

Keksinmaistaja on samaa kaliiperia kuin minun aivan ensimmäinen unelma-ammattini oli vauvakirjan mukaan; tikkarinantaja. Tarkotti siis kioskin tätiä tmv. -Sun pojan kyllä kelpaa olla tuleva keksinmaistaja,harjotusta saa ainaki! :P

-Ansku-

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä liikeidea pojilla :)

Eve kirjoitti...

Etukupongit oli kyllä oikein armollinen idea. Tuppaa olemaan noita pikkukolikoita vähän vähänlaiseen lompakossa tällaisena korttien aikakautena! :)

Ja bisnesideoita heillä riittää! Milloin mitäkin kaupittelevat. Ja tämän hetken tilanne on, että kaikki kolme poikaa tahtovat isoina LENTÄJIKSI. Saamme siis lienee henkilökohtaiset kuljettajat ja sehän käy! :)

Anonyymi kirjoitti...

:-) no letkeetä kerrassaan, lentäjäpoikia :-) meillä yksi kertoi alkavansa siwan kassaksi ja äitille antaa karkkeja halvemmalla kuin muille :-)