maanantai 27. toukokuuta 2013

Karpalo-valkosuklaa- sekä porkkanamuffinit



Lauantain päiväkahville olin suunnitellut leipovani puolukka-valkosuklaamuffineita, mutta kun tuli aika lisätä puolukat, huomasin että olin epähuomiossa ostanutkin karpaloita puolukoiden sijaan! :) Laitettiin sitten karpalot ja tuli vähintään yhtä hyviä. Siis todella ihana yhdistelmä kerrassaan!

Karpalo-valkosuklaamuffinit (12kpl)

2,5dl sokeria
2 munaa
1dl maitoa
100g voita, sulata

5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
130g valkosuklaata rouhittuna
1,5-2dl jäisiä karpaloita

Sekoita neljä ensimmäistä ainesta kulhossa käsivispilällä. Lisää kuivat aineet.
Jaa paperivuokiin muffinipellille.
Paista 200 asteessa noin 15-20min, kunnes muffinit nousevat muhkeiksi ja saavat kauniin värin.

-----------------------------




Tänään jatkettiin välipalalla samalla teemalla. Vuorostaan leipastiin porkkanamuffinit ja reseptinä siis tämä porkkanakakun resepti, mutta laitoin vehnäjauhoja 4,5dl ja kuorrutteen määrän puolitin. Tästä tuli 14 korkeaa muffinia. Paistoin 200 asteessa 18 minuuttia.




2 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Oli varmaan tosi hyviä <3
Karpalo, valkosukla, porkkana ... NAM!

Eve kirjoitti...

No oli kyllä! :) Muffinit on muutenkin meidän perheen suosikkeja. Voi tehdä vaikka mitä makuja ja aina onnistuu :D .