perjantai 24. toukokuuta 2013

Savulohipastaa pikaisesti

Tämä on meidän suosikki ja niin nopea valmistaa! Lapset santsaa taatusti, kun tätä tekee. En taas tänäänkään muistanut tätä kuvata, mutta kirjoitanpa teille reseptin.

Savulohipasta (5 annosta)

500g lämminsavulohta
1prk creme bonjour cuisine sipulisekoitusta
1,5dl kuohukermaa
ripaus suolaa

Tummaa fusillipastaa (me laitetaan noin 7dl keittämätöntä)

Keitä pasta kypsäksi.

Laita laakeaan pannuun maustettu ranskankerma, vispaa sekaan kuohukerma ja kuumenna. Lisää pilkottu savulohi ja anna pulpahtaa kerran. Nosta pois levyltä, eli älä keitä, kuumennus riittää. Mausta suolalla. Kaada sekaan keitetty pasta ja sekoita. Nautiskele salaatin kanssa.

Halutessa voit kuullottaa ihan ensin pannulla kasviksia (paprika ja sipuli käy hyvin) ja lisätä ranskankerma+kerma+kala kasvisten sekaan.


4 kommenttia:

suvi kirjoitti...

jäinpä lukijaksi,kun kerran eksyin tänne.:) pikaiseen selasin blogiasi,ihania ruoka ym ohjeita bongaten ja suloisia lapsukaisia!

Eve kirjoitti...

Tervetuloa ja kiitos kivasta kommentista! :)

nappis kirjoitti...

Mikä sattuma; ostin eilen savulohta ja sanoin tiskin tytölle tekeväni siitä kastiketta tahi pastaa. Kysyi onko ohjetta ja nauroin, et ihan hatusta vedän ellen ehdi netistä tonkia.
Nyt sit tietokoneella toinen sivu auki googleen savulohelle ja aattelin kurkata blogisi, kun taas tovi vierähtänyt ja kas, mitä olitkaan tehnyt :D
Samoilla eväillä siis :)

Eve kirjoitti...

Nappis, hyvä sattuma tosiaan! :) Savulohi on aivan ihanaa!!