maanantai 27. toukokuuta 2013

Kesähelsinkiä

Vaikka asumme tässä ihan pääkaupungin kuppeessa, Helsinki tarkoittaa minulle oikeastaan vain kesää. Huoletonta ja vapaata. Tulin Helsinkiin pohjois-suomesta kesäksi 2002 ja sillä tiellä olen edelleen etelässä. Se ensimmäinen kesä täällä oli maailman huolettomin! Ja sen jälkeisinäkin vuosina Helsinki teki minulle vain ihania muistoja! Nykyisin lähden keskustaan, kun vietän vapaapäivää ystävieni kanssa tai jos halutaan viedä lapset vähän erilaiselle retkelle.

Sunnuntaina mentiin kahden ystävistä parhaimman kanssa heti aamusta Hietsun kirppikselle. Aika monta kassillista löytöjä tehtiin, ellen sanoisi. Eipäs taida parempaa kirppistä olla! Sen jälkeen käveltiin ympäriinsä pari tuntia miettimässä, missä syötäisiin! :D Nautittiin samalla kesästä ja ihmisvilinästä ja muutamasta kaupasta. Syötiin ja kierreltiin vielä muutama kauppa lisää. Koti odotti tyhjillään, mies oli vienyt lapset Angry Birds-leikkipuistoon ja hampurilaiselle. Iloisia naamoja saapui kotiin illalla myös siltä reissulta!

Jospa nyt jaksetaan aloittaa perustusten tekeminen! Raksa alkaa ihan näillä näppäimillä nääs! :)

3 kommenttia:

suvi kirjoitti...

nojaa,itellä tuli vietettyä 5,5v.tta nuorena siellä Helsingissä vuosina 92-97,sen jälkeen 2 kertaa oon käyny.kesä-kaupunkina mitä parhain!
Hietsun kirppis jäi näkemättä kuitenkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kesäreissu Hkiin, kyllä. Millainen kämppä teille tulossa?

Eve kirjoitti...

Suvi, voi sua! Hietsun kirppis on aivan ihana! Käväisepä seuraavalla reissulla, lauantaina ja sunnuntaina paras.

Anonyymi, meille tulee vaja parisataa neliöinen puutalo. Sellainen simppeli, kaksikerroksinen. Ehkä joskus laittelen raksasta kuvia, kunhan jotain kuvattavaa on! :)